fbpx

Besplatan Video template za Dan zaljubljenih

Video marketing za Dan zaljubljenih

Dan Zaljubljenih je jedinstvena prilika da se povežete sa vašom publikom i iskoristite video tematiku u vašem marketingu. Da biste se istakli u prepunom Facebook-ovom News Feed-u, trebaće vam kreativan način da privučete pažnju u moru kreativaca s sličnim ciljevima.

Video je nedostajuća karika koja može pretvoriti dobru kampanju u odličnu. Kampanja koja kao osnovu imaju video sadržaj imaju najveću prosječnu posjećenost među svim oglašivačkim medijima. To je najbolji način da se angažuje publika i da se napravi iskorak ispred konkurencije. Čak i ako ste neiskusni prodavac, ili nikada ranije niste snimili video,  postoji mnogo načina da ga kreirate.

Evo ideja i video template / šablona kako biste započeli video marketing kampanju za Dan Zaljubljenih.

Koristite animaciju

Prosječan prodavac možda nema resurse za ozbiljnjiji nivo produkcije, ali to ne znači da je video medij ekskluzivan za velike brendove. Svaki posao, mali ili veliki, može uživati u prednostima animiranog videa.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

 

Ovaj jednostavan tekstualni animirani video šablon je odličan za početak. Skriptujte svoju poruku, promjenite boje i fontove, dodajte sliku svog proizvoda i imat ćete kompletan video. Prijavite se na GoAnimate nalog ili besplatan probni period, a zatim kliknite ovdje da biste otvorili ovaj video na svom nalogu.

 

Video predlog u ovom postu je besplatan da se isproba sa plaćenim nalogom ili 14-dnevnim besplatnim probnim periodom na GoAnimate. Korisnici mogu preuzeti i dijeliti, a pretplatnici GoTeam-a mogu izvoziti GIF-ove.

Započnite 14 – dnevni besplatan period – Nisu potrebne informacije sa bankovne kartice

Savršen poklon za Dan zaljubljenih

 

Ranije smo Vam predstavili vodič za uspješno online poslovanje koji podrazumijeva prezentovanje i prodaju rukotvorina i umjetnina. Savjeti su preuzeti od iskusnih i uspješnih marketara iz svijeta prodaje rukotvorina.

 

%d bloggers like this: