fbpx

Kreativci, da li ste se pripremili za Dan Zaljubljenih?

Pripremite se za Dan Zaljubljenih!

Iako je Dan Zaljubljenih sam po sebi događaj, nedelje koje mu prethode su prava mini sezona ljubavi. Poklanjanje je u porastu, a skorašnja istraživanja pokazuju da 91% kupoholičara / ki planira da svoju voljenu osobu obraduje poklonom. Dan zaljubljenih se čak proširio i na ljubimce, pa otud 21% kupoholičara planira da potroši svoje novce na čupave i slatke drugare. Ovo nas dovodi do pitanja kako da unaprijedimo naš odnos sa mušterijama sa toliko ljubavi u vazduhu.

Pokrenite promociju ili rasprodaju

Da, znamo, ovo je vjerovatno prva stvar koja Vam je pala na pamet, ali ipak, jako je važna! Ljubitelji rukotvorina, njih čak 49% je navelo kako ih je odlična promocija ili rasprodaja navela na kupovinu.

Ukrasite!

„Mali signali“ u vidu ukrasa koji šalju poruke ljubavi će sigurno privući posjetioce u Vaš Dućan. Takođe je veoma zabavno raditi na maloj promjeni izgleda – da li su pitanju roze, crveni detalji, slatka srculenca, cvijeće ili romantične svijeće – ukrasite Vaše artikle i Dućan.

Personalizujte!

Kada se posjetioci odluče baš kod Vas kupiti poklon za Dan Zaljubljenih, potrudite se da ne moraju razmišljati dalje. Upakujte rukotvorinu u ukras koji zrači ljubavlju. Ovim ćete imati zadovoljnu mušteriju koja će se ponovno vraćati kod Vas.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Besplatan Video template za Dan zaljubljenih

Video je uvijek nekako nedostajuća karika koja može pretvoriti dobru kampanju u odličnu.

Kampanje koje kao osnovu imaju video sadržaj imaju najveću prosječnu posjećenost među svim oglašivačkim medijima. To je najbolji način da se angažuje publika i da se napravi iskorak ispred konkurencije. Čak i ako ste neiskusni prodavac, ili nikada ranije niste snimili video, postoji mnogo načina da ga kreirate.

Posjetite sledeci LINK i saznajte kako mozete lako napraviti video za svoju kampanju.


Da il ste znali da je izlaganje na Kukici potpuno besplatno?

Najveća regionalna platforma za izlaganje i promociju rukotvorina je vrata svojih Dućana otvorila za sve kreativce Balkana. U jednostavnih par klikova možete postati dio zajednice. Posjetite sledeći link i uvjerite se zašto svi pričaju o Kukici.

Prodaja ručnih radova putem interneta Kreativnost Balkana na jednom mjestu

S ljubavlju

Vaša Kukica

%d bloggers like this: