fbpx

Prodaja ručnih radova putem interneta Kreativnost Balkana na jednom mjestu

Poštovani posjetioci najkreativnije zajednice Balkana, želimo Vas upoznati sa konceptom izlaganja na Kukici odnosno prodaji i kupovini rukotvorina putem naše platforme.

Kukica je nastala kao potreba za jedinstvenim mjestom na kojem će kreativci izlagati rukotvorine a ljubitelji unikata pronaći savršen ručno rađen komad. Podijeljena na mnoštvo kategorija, Kukica uspijeva okupiti kreativce iz različitih domena kreacije tako se kao pokloni mogu pronaći unikatni komadi odjeće, obuće, home decor ali i ukrasi za rođendane, drveni alat, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom i još mnogo mnogo toga. Najlakše je posjetiti stranicu SHOP na sledećem linku i uvjeriti se u ljepotu i ljubav koja zrači iz svih komada rukotvorina. Kupovina je jednostavna i o njoj možete pročitati klikom OVDJE.


 Prodaja ručnih radova putem interneta

Sada bismo voljeli upoznati kreativce sa modelima izlaganja i saradnje sa Kukicom.

U okviru platforme postoji mogućnost pokretanja Ličnog Dućana odnosno svog Ličnog kutka u okviru Kukica platforme.

 • Dekorativna slika

  Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
  10.00 Add to cart
  mirjana.n logo

U nastavku možete pročitati opis Ličnog Dućana.


Lični dućan je osmišljen kao Vaš prostor na sajtu koji sami uređujete i u kojem se može naći onoliko proizvoda koliko ih imate u ponudi. S obzirom na to da smo svjesni finansijskih mogućnosti većine odlučili smo da se zakupnine Ličnih dućana potpuno ukinu. Kreativci mogu u potpunosti besplatno pokrenuti svoje Dućane

 • Neograničen broj artikala koji se može naći u Dućanu, pri tom artikle objavljujete u realnom vremenu bez čekanja autorizacije od strane administratora
 • Dućan i 5 artikala (odvojeno) biće izlistani na početnoj strani Kukice
 • U okviru Dućana biće Vam omogućeno i da postavite logo Vašeg brenda
 • Na Blogu će biti pokrenuta posebna sedmična rubrika Dani artikla (torbi, kapa, ukrasa,…) u kojem će biti predstavljen najmanje jedan od Vaših radova (ukoliko imate rukotvorinu koja se tog dana predstavlja)
 • 10 000 banerskih impresija – Pročitajte više na sledećem linku

Da biste pokrenuli Lični Dućan potrebno je da popunite sledeću formu. Ukoliko budete zadovoljavali kriterijum Lični Dućan će biti odobren  u najkraćem roku. Podatke za pristup svom nalogu će biti poslati na email adresu koju upišete u formi u nastavku. Molimo redovno provjeravajte svoje email sanduče jer upiti za rukotorine stižu upravo putem email-a.

Jako je važno da upišete ispravnu / validnu email adresu jer će sa njom biti kreiran Vaš profil u okviru platforme


OGLAŠAVANJE PUTEM BANERA

Na Kukici postoji veliki broj banerskih pozicija sa jako pristupačnim cijenama. Ukoliko želite saznati više o cjenovniku predlažemo da nas kontaktirate putem zvanične Kukicine email adrese klikom OVDJE.

Kukica Media Kit


Adsense Oglašavanje:

Na sajtu, i u ovom članku,  ste sigurno primijetili oglase koji se pojavljuju između paragrafa i na drugim pozicijama Kukica platforme. Kako bi smo uspjeli održati prethodno navedeni model poslovanja i saradnje postojala je potreba serviranja Adsense oglasa. Na ovaj način Kukica generiše izvjestan profit koji na godišnjem nivou uspjeva pokriti održavanje i nesmetano funcionisanje platforme.


Kako bismo zajedno rasli i napredovali budite Kukicini ambasadori. Podijelite riječ da Kukica postoji zbog kreativaca i za kreativce.

Širite riječ da postoji besplatan kutak na Balkanu. Kutak nastao iz ljubavi.

Voli Vas Kukica!

 

%d bloggers like this: