Dragi posjetioci Kukice, najbrže rastuće kreativne zajednice, ukoliko želite izlagati na našoj platformi želimo vas upoznati sa modelima saradnje:

1. Na Kukici možete otvoriti svoj Lični Dućan, odnosno Ličnu prodavnicu.

Lični Dućan je Vaša Lična prodavnica u okviru Kukica platforme na kojoj možete izložiti neograničen broj artikala.

Da biste pokrenuli Lični Dućan, neophodno je da se registrujete na sledećem linku i da štrikirate polje Apply to become Vendor.

Nakon što Admin izvrši obradu prijave, primićete poruku na email adresu sa kojom ste se registrovali sa daljim uputstvima za otvaranje Dućana.

Šta dobijate otvaranjem Ličnog Dućana možete pogledati na sledećem linku.

Cijena Ličnih Dućana je 30€+PDV za period od 6 mjeseci odnosno 50€+PDV za period od 12 mjeseci. – POSEBNA PONUDA

2. Na Kukici takođe možete zakupiti prostor slanjem SMS-a. 

prodaja rukotvorina i umjetnina

3. Besplatno možete izložiti do 3 jedinstvena artikla. – Posjetite sledeći link

4. Ukoliko se bavite prodajom Repro materijala i Alata svoju ponudu možete izložiti na našem www.repro.kukica.com sajtu.

Cijena mjesečnog zakupa prostora od 30 jedinstvenih pozicija iznosi 15 eura. Minimalan zakup je u trajanju od tri mjeseca dok je maksimalan zakup pola godine sa mogućnošću produžetka.

Do trenutka uvođenja online plaćanja Kukica neće uzimati procenat od prodaje pa predlažemo da požurite i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.

5. Ukoliko Vas interesuju ostali načini rada i funkicionisanja Kukice pozivamo Vas da posjetite sekciju sa često postavljanim pitanjima koja se nalazi na sledećem link-u

ISTAKTNUTI ARTIKLI

 

Lični Dućan Kukica

SMS Placanje – SMS Payment