fbpx

VENI M ART

( 0 ) ratings 89 products
VA veniatanasova.m Ručno oslikani odjeća, tekstil, dekor kuće, vitraži, zidne slike i sve što želite. Ръчно рисувани дрехи,текстил,декор за вкъщи и аксесоари стъклопис,стенопис и всичко ,което пожелаете .
Visit Store

colors by vladana

( 0 ) ratings 25 products
Kad nekome darujete rukotvorinu, to je kao da ste toj osobi napisali pismo. Lično je, intimno, govori o tome koliko vam je stalo do te osobe. Najljepši pokloni za vaš dom, napravljeni sa puno ljubavi i paznje. Unikatni i jedinstveni predmeti za vas i vaše drage osobe. Uz malo mašte, ukrasite svoj dom. Sarene narukvice, vesele i moderne da uveselite svaku odjevnu kombinaciju.
Visit Store

Pinjata Kotor

( 0 ) ratings 35 products
Pinjate su stvorenja iz zemlje konfeta i slatkisa. Svojim oblicima i bojama izmamljuju osmijehe, a zabavna igra u kojoj se koriste je vrhunac svake proslave.
Visit Store

Dječji Šatori

( 0 ) ratings 6 products
Šatori za Draga djeco i roditelji, blizi se Nova godina i Dječji šatori žele da vas iznenade. Od danas 26.10.2018. imamo promotivnu prodaju naših šatora. Rezervišite poklon za vas. Promotivna cijena je 40€. Samo naprijed, bice jos iznenadjenja u dizajnu. Samo vaš Dječji šator!
Visit Store

Azra´s Clay World

( 0 ) ratings 7 products
Dobrodosli u moj ducan, Nadam se da cete uzivati u setnji kroz moje malo carstvo i da cete pronaci nesto u cemu cete uzivati kada stavite na ruku, oko vrata, na bluzu..... Izradjujem unikatne predmete od polimerne gline: privjeske, ogrlice, narukvice, broseve, privjeske za kljuceve, male slicice .... ili nesto po Vasoj narudjbi. Hvala Vam sto ste posjetili Azra´s Clay World
Visit Store

Kreativna radionica Sofiart

( 0 ) ratings 21 products
U ovom Dućanu možete vidjeti, kupiti, ili poručiti ukrasne predmete prema sopstvenoj zamisli. Svaki od predmeta je unikatan, ručno oslikan i/ili napravljen, od prirodnih (recikliranih), ali i industrijskih materijala. Kontakt telefon: 067-505-531
Visit Store

Čudesna petlja Charming Touch

( 0 ) ratings 33 products Lasla Gala 15/2/7, NOVI Sad, Srbija, 21000
Čudesna petlja je rukodelnica za vez, heklanje i štrikanje. Welcome! This is Charming Touch – workshop for handiworks. Svaka rukotvorina je posebna priča. Materijal, kreacija i izrada kad se spoje u jedno daju unikat. I to je ljubav.  
Visit Store

NVU Šarenica

( 0 ) ratings 21 products

NVU “Šarenica” je osnovana 18.08.2008. godine, kao nevladino udruženje slobodno udruženih građana/ki okupljenih oko humanih opšte ljudskih ciljeva i zadataka koje ostvaruje u skladu sa svojim Statutom.

Visit Store

Sitnice od Vunice

( 0 ) ratings 4 products
Visit Store

Obojeni horizont

( 0 ) ratings 13 products
Slike su rađene različitim tehnikama.  Ulje na platnu, ulje i akril na lesonitu, slikanje na svili. Moguće je naručiti sliku po želji, uz dogovor. Za izradu slike je potrebno 7 do 10 dana.
Visit Store

NAKIT I DEKORACIJA MOJE MALE CAROLIJE Store

( 0 ) ratings 67 products Luke Vojvodica, Beograd, Srbija, 11090
U ovoj prodavnici mozete pronaci nakit i ostalu dekoraciju, rucno radjenu, sa ljubavlju i paznjom. Koncept je da svaki dan treba i moze da bude svecan. Shodno tome, u ponudi su komadi za rzane ukuse i prilike.... Predmete izradjujem od jedne od najkvalitetnijih polimernih glina (masa) Fimo, koja je prilicno jak, a elastican materijal postojanih boja. Ukoliko biste pak zeleli neki dekorativni predmet, kojeg nema u prodavnici, mozete da narucite, da napravim za Vas.
Visit Store

Mariq Stefanova Store

( 0 ) ratings 1 product
Visit Store