fbpx

Besplatne šeme za heklanje na jednom mjestu


Heklane torbe, pogotovo one u čije kreiranje mašta umiješa svoje prste, nikada nisu i neće izaći iz mode. Iz tog razloga predstavljamo vam novi razlog, da se uključite u kreiranje svojih komada odjeće i aksesoara.

Za izradu ove torbe trebaće vam malo deblji kanap, i pamučni konac za heklanje u boji (ili bojama) koje želite. Uz volju i kreativnost, takođe morate znati makar osnove heklanja. Cijeli tutorijal pogledajte na sledećem LINKU

Uradi sam: Heklane torbe, spoj mašte i umijeća (plus VIDEO tutorijal)

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

 

Torba Bombonjera


Pleteni bikini su veliki hit ove sezone. Iako se materijal od kojeg se prave uglavno ne suši lako, ove godine na plažama ćete sigurno vidjeti veliki broj pletenih bikinija.

I u ovom slučaju, kao i kod mnogih drugh trendova u poslednje vrijeme, postoje dvije varijante kako doći do željenog komada odjeće. Jedan od njih je, naravno, kupovina i tome pribjegava većina. Na Kukica shopu možete naći ove i slične predmete. Ipak, ukoliko ste kreativni, imate vremena i umijeća, predlažemo i da sam napravite neka od rešenja koja smo pronašli za vas.

Pleteni bikini: Must have ove sezone (BESPLATNE ŠEME+VIDEO)


Postoji toliko različitih zabavnih stvari za heklanje! Možete svakodnevno heklati nešto novo i pri tom nikada nećete ostati bez novih i originalnih ideja za projekte. Za vas drage kreativce na jednom mjestu smo sakupili korisne linkove, a na njima možete pronaći više od hiljadu šema kako biste uvijek imali ideje za nove projekte – na priloženim linkovima možete lako pronaći besplatne šeme za heklanje. Šeme za heklanje su lijepo organizovane kako biste jednostavno pronašli najinteresantniji projekat.

Besplatne šeme za heklanje – Korisni linkovi


Danas ove jako popularne igračke, kako zbog svog prelijepog izgleda ikorištenja materijala koji ne ugrožavaju zdravlje djece, čine nezaobilazan poklon za mališane. Sve je veći broj kreativaca koji ih kreiraju a i onih koji planiraju započinjanje ove sigurno zabavne i kreativne tehnike stvaranja igračaka. Stoga smo odlučili vas uputiti na još par korisnih linkova ruske zajednice kreativaca.

Amigurumi Šeme za heklane igračke

%d bloggers like this: