fbpx

Besplatne šeme za heklanje – Korisni linkovi

Postoji toliko različitih zabavnih stvari za heklanje! Možete svakodnevno heklati nešto novo i pri tom nikada nećete ostati bez novih i originalnih ideja za projekte. Za vas drage kreativce na jednom mjestu smo sakupili korisne linkove, a na njima možete pronaći više od hiljadu šema kako biste uvijek imali ideje za nove projekte – na priloženim linkovima možete lako pronaći besplatne šeme za heklanje. Šeme za heklanje su lijepo organizovane kako biste jednostavno pronašli najinteresantniji projekat.

Besplatne šeme za heklanje

Love Crochet

Love Crochet je dio LoveCrafts platforme koja je nastala 2012. godine sa ciljem omogućavanja lakšeg pretraživanja i pronalaska inspiracije i materijala za kreiranje. Love Crochet nudi besplatne šeme za heklanje koje se mogu pogledati na sledećem linku.

The Spruce Crafts

Spruce je veb stranica koja nudi praktične savjete i inspiraciju koja vam pomaže da kreirate ljepši dom. Bez obzira da li želite da uklonite kupatilo, nadogradite svoje vještine pečenja, savladate određeni zanat, ili se jednostavno pozabavite sa vašom listom obaveza, Spruce će vam pokazati kako. Posjetite sledeći link i odaberite šeme za heklanje.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

The Crochet Crowd

Prva poruka koju pročitate kada posjetite The Crochet Crowd je: “Naučite da heklate uz pomoć besplatnih šema, od koji su mnoge sa video tutorijalima. Učite zajedno sa Mikei iz Crochet Crowd.” Na The Crochet Crowd lista šablona za heklanje je izlistana po abecednom redosledu kategorija gdje se mogu naći šeme – dok za stavke gdje se slika ne poklapa sa kategorijom, znači da postoje šeme unutar kategorije koja ima mješavinu projekata. Na sledećem linku možete pogledati koje su to šeme podijeljene sa zajednicom.

Red Heart

Na sajtu Red Heart u samo par klikova možete izabrati besplatne šeme za heklanje. Sa skoro 4.000 različitih šema i 80 godina tradicije, Red Heart je američko omiljeno predivo i jedno od najpouzdanijih brendova među američkim kreativcima. Predlažemo da posjetite sledeći link i odaberete neku od šema.

Gdje Vi pronalazite Vaše šeme?


Kukica će se i dalje truditi da olakša svojoj zajednici da ostane kreativna, mašta i stvara.

Zapratite Kukicu na Facebook-u i Instagram-u i uvijek budite u toku sa novitetima u svijetu kreativnosti.

 

POSJETITE KUKICIN SHOP!

IZLAŽITE NA KUKICA

%d bloggers like this: