fbpx

Besplatne šeme za heklanje i pletenje Korisni linkovi (2)

Besplatne šeme za heklanje i pletenje

besplatne šeme za heklanje i pletenje

Kukicin urednički Blog tim već vas je, u nekoliko navrata, upoznao sa nizom korisnih linkova, sajtova i ostalih online prostora na kojima se mogu pronaći besplatne šeme za heklanje, a ovog puta, zbog velikog interesovanja naše zajednice kukičara, upućujemo Vas na linkove ruske zajednice.

Za one, vjerujemo malobrojne, koji do sada nisu upoznati sa našim radom, Kukicu ćemo predstaviti kao Marketplace rukotvorina i umjetnina gdje balkanski kreativci izlažu i prodaju svoju ručno rađene ukrase, odjeću, nakit, namještaj, igračke, … i nude usluge u vezi sa tim. Ukoliko želite da postanete dio najkreativnije zajednice u ovom dijelu svijeta pozivamo vas da posjetite sledeći link i upoznajte se sa mogućnostima izlaganja na Kukici.

Sada, kada smo vas ponovo upoznali sa mogućnostima i potencijalima Kukice i naše zajednice, upustite se u putovanje kroz čarobni svijet koji ruska zajednica nesebično dijeli sa svima koji dijele ista interesovanja.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Petelki

Jako interesantna platforma na kojoj se može naći veliki broj šema za heklanje i pletenje. Potrebno je poznavanje ruskog jezika, ali kako su besplatne šeme za heklanje i pletenje lijepo organizovane i oni kukičari kojima ruski jezik nije jača strana veoma lako će snaći.


Vse-Sama

Zajednice karakteriše nesebično dijeljenje znanja i vještina sa ciljem zajedničkog rasta i razvoja. Vse-Sama platforma je sigurno mjesto čijom posjetom se nećete pokajati. Lijepa kategorizacija i preglednost besplatnih šema za heklanje i pletenje.


1000узоров

Ne želite raditi po tuđim šemama? Na 1000узоров možete pronaći besplatne šeme uzoraka pa po Vašoj želji i potrebi možete kombinovati i kreirati nešto potpuno unikatno.

Ukoliko želite da dopunimo listu linkova, budite slobodni da nam pišete na dobro poznatu e-mail adresu Kukice i naravno, zapratite Kukicu na Facebook-u i Instagram-u.

I na kraju, kada već govorimo o heklanju i praćenju – ne zaboravite da su heklani kupaći kostimi ove godine trend koji mora ispratiti 🙂

POSJETITE KUKICA SHOP I PRONAĐITE SAVRŠENE UNIKATE


S obzirom da smo primijetili da zajednica kukičara Balkana jako cijeni sve što je vezano za heklanje, odlučili smo za naše pratioce pripremiti još jedan vodič. Ovog puta prenosimo vodič: Terminologija u heklanju Ruske skraćenice koji može biti od velike koristi svima koji na internetu pronalaze besplatne šeme za heklanje. Nerijetko i Kukica podijeli linkove koje proces pronalaženja šema pojednostavljuju.

Terminologija u heklanju Ruske skraćenice i simboli (Poklon)

Članak dopunjen 22.04.2019. – Updated 22.04.2019.

Izlažite na Kukici

%d bloggers like this: