fbpx

Безплатни схеми за плетене – Полезни линкове


Има толква много забавни и интересни неща за плетене. Можете всеки ден да плетете нещо ново, при това никога няма да останете без нови и оригинални идеи. За вас скъпи творци събрахме полезни линкове, на които може да откриете хиляди схеми и винаги ще имате идеи за нови. На линковете можете лесно да намерите безплатни схеми за плетене. Схемите са подредени, така че може лесно да намерите най-интересния проект.

Безплатни схеми за плетене

Love Crochet

Love Crochet е част от LoveCrafts платформата, която е създадена през 2012 година, давайки възможността за по-лесно търсене и намиране на материали за работа. Love Crochet предлага безплатни схеми за плетене, които може да погледнете на следния линк.

The Spruce Crafts

Spruce е уеб страница, която предлага практични съвети и идеи, които да Ви помогнат да създадете красота в дома. Без значение дали сте решили да ремонтирате банята, да подобрите способностите си в готвенето,да научите занаят или просто да се захванете с някакво занимание. Spruce ще Ви покаже всичко. Посетете линка и изберете схема за плетене.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

The Crochet Crowd

Първото нещо, което ще видите, когато посетите The Crochet Crowd е „Научете се да плетете с помощта на безплатни схеми,от които много видео уроци. Учете заедно с Майк от Crochet Crowd.” На The Crochet Crowd шаблоните за плетене са подредени в азбучен ред по категории. Там където снимката не отговаря на категорията, oзначава, че може да откриете смесица от различни проекти. На този линк може да разгледате, какви схеми са споделени и да изберете тази, която най-много Ви допада.

Red Heart

На сайта Red Heart само с няколко кликвания, може да изберете безплатна схема за плетене. С почти 4.000 различни схеми и 80 годишна традиция, Red Heart е американска прежда, любима и най-познатата марка на много американски творци, занимаващи се с плетене. Предлагаме Ви да посетите линка и да изберете някоя от схемите.

Къде намерихте Вашите схеми за плетене?


Kukica ще продължи да се труди и да помага на общността от автори да бъдат вдъхновени, да създават и да творят.

Последвайте Kukicа na Facebook  и Instagram  и винаги бъдете информирани с новостите на света на творчеството, изкуството и занаятите.

Последвайте KUKICA SHOP

Станете част от общността автори на KUKICA

%d bloggers like this: