fbpx

Savršen poklon za Dan zaljubljenih: Jednostavan, slatki znak pažnje

Kako nam slijedi praznik zaljubljenih, predstavljamo vam video tutorijal u kojem možete vidjeti kako na jednostavan način možete napraviti savršen poklon koji će vašoj voljenoj osobi sigurno pokazati koliko vam je stalo do nje.

Napravite ovu 3D karticu koristeći stvari koje svi imamo kod kuće – papir, makaze, lijepak i boje. Srce je napravljeno od običnog papira za štampanje A4 formata, dok crveni cvijet možete napraviti pomoću ukrasnog papira, a možete koristiti i voštani papir.

Poklon za dan zaljubljenih

Ima li lepšeg dana za darivanje nego 14. februara? Ok rođendan, Nova godina ili imendan.

Ipak Sveti Valentin ili ti Dan zaljubljenih svake godine sve više dobija na značaju i posebno privlači pažnju zaljubljenih. Ljubav je oduvijek bila najveći pokretač.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Iako je ovo dan za pokazivanje ljubavi i male znake pažnje, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa. To je običan datum. Ljubav trebate pokazivati svakog dana.

Mi iz Kukice vjerujemo da je ručno izrađen poklon, uvijek najbolji poklon. Odiše ljubavlju, personalizovan je i unikat. Baš kao i ljubav, neponovljiv. Posjetite Kukicin Shop i pronaći ćete zasigurno savršen poklon.

Mi Vam predlažemo da poručite izradu nakita, unikat komad odjeće ili pak vaš portret. Mogućnosti su neograničene a Kukica zajednica sa preko 600 kreativaca je spremna da upravo vama uljepša Dan zaljubljenih.

%d bloggers like this: