fbpx

Šta pokloniti za rođendan Evo kako obradovati pravim poklonom

Kažu da se poklonu u “zube ne gleda”, ali nekad pokloni djeluju kao da se neko nije čak ni malo potrudio. Postoje  nekada i situacije kada se jednostavno radi o tome da neko zaista nema osjećaja ili ideje šta da pokloni nekome. Možda ovo pomogne.

Caka leži u tome što su rođendanski pokloni najljepši kada su personalizovani. Najdosadnije je kada, na primjer, svi donesu na rođendan flašu crnog vina ili pak parfem. Slavljenik na kraju ostaje sa mnogo litara, što lošeg, što veoma dobrog vina ili parfema 🙂 . U  oba slučaja ovi pokloni ih ostavljaju bez konkretnih uspomena. Kako da poklonite nekome nešto što će nekoga iskreno obradovati?

Na našoj platformi izlažu najkreativniji kreativci iz 7 balkanskih država . Preko 470 njih spremnih da kreiraju i uljepšaju svaku priliku i zabavu! Posjetite stranicu sa Verifiovanim Dućanima i uvjerite se da ćete pronaći savršen poklon.

U nastavku Vam prenosimo par predloga (za slavljenike svih godina) a Vi ćete sigurno znati šta će mu/joj se dopasti.

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

Majica Miš

 

Marama trobojna

Dječija igračka MAJMUN

Privezak za ključeve

Dama oko vrata

 

Pinjata (Piñata) Shopkins

Heklani kupaci kostim

 

Tkani sal 02

Ručno oslikana majica

Ukoliko imate ideju koju je potrebno realizovati, kreativci sa Kukica platforme su spremni napraviti savršen poklon za rođendan. Saznajte kako na sledećem linku

%d bloggers like this: