fbpx

Uz Kukicu nikad lakše do željene publike

Kukicin kreativni  tim ne odmara, pa posjetiocima portala i svojim poslovnim klijentima nudi sjajan kvalitet. Na našem sajtu postoji mogućnost dodatnog reklamiranja i kreiranja sopstvene, apsolutno personalizovane marketinške kampanje.

Kukicin IT tim koji neprekidno radi na osmišljavanju i kreiranju novih sadržaja koji će korisnicima olakšati pretragu, a klijentima prodaju ruktvorina. Tako smo sada omogućili da u okviru najposjećenijeg regionalnog sajta za prodaju rukotvorina napravite personalizovanu reklamu.

Riječ je o banerima koji će biti pozicionirani na stranicama koje su rezervisane za prezentovanje proizvoda, blog postovima, stranama naše platforme. Ovi baneri biće postavljeni iznad fotografije artikla (dimenzije 728×90 desktop uređaji, 320×100 mobilni telefoni i tablet uređaji; 300×250 desktop i mobilni uredjaji) vrhu i dnu strane, a njihovo najkarakterističnije obilježje biće mogućnost filterisanja publike kojoj želite da prikažete Vaš baner.

Dakle, uz nekoliko klikova moći ćete da odaberete publiku po svim mogućim kategorijama – pa ćete vrlo lako biti u mogućnosti da odaberete publiku i Vaš baner prikažete na primjer djevojkama iz Srbije, između 18 i 28 godina, koje imaju interesovanja za umjetnost. Ono što hoćemo da kažemo je da su mogućnosti ovog vida oglašavanja, beskrajne.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Ono što je takođe važno napomenuti je i činjenica da ovaj vid reklamiranja već postoji na Facebooku i ostalim društvenim mrežama, ali Kukica ima jednu veliku i vrijednu prednost u odnosu na društvene mreže. Sa nama ste 100 odsto sigurni da ste odabrali pravu publiku. A zašto? Iz prostog razloga što Kukicu posjećuju oni ljudi koji traže upravo ono što vi nudite – rukotvorine. S tim da smo Vam sada otvorili mogućnost da zakupite baner i reklamirate svoj brend upravo onoj publici koju Vi smatrate idealnom.

Na ovaj način još jednom smo pokušali da Vam olakšamo poslovanje, a ukoliko imate još nekih ideja kako unaprijediti poslovanja, ili sami sajt sve predloge nam možete posati e-mailom na adresu klikom ovdje.

 

>>KREIRAJTE KAMPANJU<<

%d bloggers like this: