Postavljanje artikala – Poručivanje Izrade

(Персонални поръчки, изработка и аукцион)

ZA PORUČIOCE

 

Kukica platforma okuplja kreativce sa cijelog Balkana koji kreiraju rukotvorine različitih kategorija. Dešava se da posjetioci često imaju određene posebne zahtjeve oblika, vrste i boje predmeta.

Otud smo omogućili svim ljubiteljima rukotvorina, da na Kukica sajtu poruče posebne predmete. Posjetioci mogu dodati fotografiju ili crtež rukotvorine koju žele da se za njih i izradi. Dodavanje željene rukotvorine se može obaviti na sledećem LINKU.

Predmeti se nalaze u posebnoj kategoriji na Kukici – LICITACIJE.

Nakon postavljenog predmeta kreativci će moći da šalju ponude prateći formu unutar artikala.

Nakon završetka Licitacije, Izrade i obavljanja kupoprodaje, kreativac je dužan dodati poručeni artikal na Kukicu i naznačiti u opisu Po Licitaciji, dok je kupac u obavezi da ocijeni kreativca.

Obavezno je napisati komentar koji argumentuje ocjenu.

 


ZA KREATIVCE

Licitacija

U polje “Vaša Licitacija” ubacujete svoju maksimalnu ponudu za koju ste spremni da izradite  traženu rukotvorinu. Licitacije su otvorene 72 sata.

 

Licitiranje i Realizacija

Jednom data ponuda se ne može obrisati. Član koji je pobedio na aukciji (kreativac) je u obavezi javiti se prvi poručiocu i tako potvrditi svoju izradu. Poručioc odlučuje da li želi izradu rukotvorine za datu ponudu.

Rok za javljanje je 2 dana od dana kupovine predmeta.

Kupovina se realizuje po Uslovima korišćenja sajta Kukica. Uslove možete pročitati na sledećem LINKU.

Sistem ocenjivanja

Nakon završetka Licitacije, Izrade i obavljanja kupoprodaje, kreativac je dužan dodati poručeni artikal na Kukicu i naznačiti u opisu Po Licitaciji, dok je kupac u obavezi da ocijeni kreativca.

Obavezno je napisati komentar koji argumentuje ocjenu.

 

Kaznena politika

Bilo koje odstupanje od pravila Licitacije se kažnjava negativnim poenima od strane Administratora. Ukoliko se sakupe tri negativna poena Poručioc / Kreativac bivaju onemogućeni za dalje učestvovanje u Licitacijama.