fbpx

Нови възможности на Kukica Персонални поръчки, изработка и аукцион


Още една изненада от Kukica. За нашите читатели и последователи, предоставяме възможността, Онлайн Поръчка за изработка  на продукт в новата категория Аукцион. Вече имате възможност на сайта да дадете заявка за изработване на предмет. Нашите автори ще отговорят на офертата, а Вие може да изберете най-подходящата.

Обявяване на заявка за изработка.

Платформата Kukica събира автори от целия Балкански полуостров ,които изработват ръчно изработени предмети в различни категории. Често се случва посетителите да имат специални изисквания, относно форма, вид, цвят на предмета и цената за това на всички любители на ръчен труд Kukica дава възможността да поръчате специални предмети. На ТОЗИ ЛИНК , може да добавите снимка, скица или чертеж за изработка  на предмет, който искате да бъде изработен от нашите автори.

Всички предмети от аукциона се намират в категорията – LICITACIJE.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Всички поръчки са видими  в аукциона, в категорията Licitacije и в потока на продукти във Вашият профил. – Добави артикул.

След като дадете заявка за изработка на предмет, авторите могат да изпращат оферти по следните правила.


Licitacija ( аукцион )

Автори В полето “Vaša Licitacija” (Вашият аукцион) въвеждате максималната оферта, на която сте съгласни да изработите заявеният продукт. Заявките са отворени 72 часа.

Аукцион и реализация

След като,  данните бъдат изпратени,не могат да бъдат изтрити.Авторът, който е избран да изработи заявката е длъжен да се свърже с възложителя, за да потвърди и договори детайлите по изработката.

Срокът за това е два дни, след приключването на аукциона.

Покупката се осъществява съгласно условията за ползване на сайта Kukica. Можете да прочетете условията на следния ЛИНК

Система за оценяване

След завършването на заявката/аукциона, изработването и покупко-продажбата, авторът  е длъжен да добави поръчания артикул към Kukica и в описанието да посочи ” Po Licitaciji “, докато възложителят-купувач трябва да оцени авторът .

В допълнение към оценката е задължително трябва  да  постави коментар.

Наказание при неспазване на правилата.

Всяко отклонение от Правилата на аукциона и добрите търговски практики се наказва с отрицателни точки от администратора.При три отрицателни точки Възложител/Автор няма да има правото за да участва в аукциона.

 

%d bloggers like this: