fbpx

Ruske mustre za pletenje i heklanje

Kukicin urednički Blog tim već vas je, u nekoliko navrata, upoznao sa nizom korisnih linkova, sajtova i ostalih online prostora na kojima se mogu pronaći besplatne šeme za pletenje i heklanje, a ovog puta, zbog velikog interesovanja naše zajednice kukičara, upućujemo Vas još jednom na linkove ruske zajednice.

Ruske mustre za pletenje i heklanje

Petelki

Jako interesantna platforma na kojoj se može naći veliki broj šema za heklanje i pletenje. Potrebno je poznavanje ruskog jezika, ali kako su besplatne šeme za heklanje i pletenje lijepo organizovane i oni kukičari kojima ruski jezik nije jača strana veoma lako će snaći.


Vse-Sama

Zajednice karakteriše nesebično dijeljenje znanja i vještina sa ciljem zajedničkog rasta i razvoja. Vse-Sama platforma je sigurno mjesto čijom posjetom se nećete pokajati. Lijepa kategorizacija i preglednost besplatnih šema za heklanje i pletenje.


Ruske mustre za pletenje i heklanje – 1000узоров

Ne želite raditi po tuđim šemama? Na 1000узоров možete pronaći besplatne šeme uzoraka pa po Vašoj želji i potrebi možete kombinovati i kreirati nešto potpuno unikatno.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Ukoliko želite da dopunimo listu linkova, budite slobodni da nam pišete na dobro poznatu e-mail adresu Kukice i naravno, zapratite Kukicu na Facebook-u i Instagram-u.


S obzirom da smo primijetili da zajednica kukičara Balkana jako cijeni sve što je vezano za heklanje, odlučili smo za naše pratioce pripremiti još jedan vodič.

Ovog puta prenosimo vodič: Terminologija u heklanju Ruske skraćenice koji može biti od velike koristi svima koji na internetu pronalaze besplatne šeme za heklanje. Nerijetko i Kukica podijeli linkove koje proces pronalaženja šema pojednostavljuju.

Da biste se upoznali sa skraćenicama, predlažemo da posjetite sledeći link OVDJE

%d bloggers like this: