fbpx

Naučite plesti i heklati uz Pletenje.net

Kukica je do sada, kroz razne tutorijale i vodiče za početnike pokušala prenijeti potrebna znanja, onima koji su zainteresovani savladati tehnike pletenja i heklanja.

Heklanje

 

 

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

 

 

,

Koliko smo to dobro uradili govori statistika posjeta i preuzimanja naših vodiča.

Ipak, za sveobuhvatna uputstva potrebno je veliko iskustvo, predan rad i “kilometri” vunice.

Sreća, za sve kreativce, je da postoje dame koje posjeduju ovo iskustvo i koje su uspjele na jednom mjestu objediniti sve što je potrebno znati da se savladaju ove, sve popularnije tehnike.

Pletenje.net

Pletemo, heklamo, vezemo iz razonode i želje da stvaramo. Još ako to što stvorimo nađe praktičnu primjenu naše zadovoljstvo je tim veće. Rad rukama ima izvrstan terapijski učinak.

Namjera nam je popularizirati ručni rad te pokazati njegovu praktičnu primjenu u svakodnevnom životu.

Za sve one koji žele naučiti plesti ili se okušati u heklanju  pokazat ćemo osnovne tehnike pletenja i heklanja kako bi i oni mogli uživati s nama.“, konkretan poziv na akciju!

Posebno nas je obradovala činjenica da se iza ove platforme krije jedna jako humana dama, koja je kroz niz humanitarnih aktivnosti, doprinijela rješavanju problema u svojoj lokalnoj zajednici.

Ako želite naučiti da pletete ili heklate posjetite www.pletenje.net  a ukoliko ste ljubitelji video tutorijala, Pletenje.net ima i sjajan Youtube kanal koji se može pogledati na sledećem LINKU

Pletenje.net na Facebook-u i Instagram-u

pletenje.net

%d bloggers like this: