fbpx

FAQ – Često postavljana pitanja

FAQ – Често задавани въпроси

  1. Želim otvoriti Lični Dućan. Koja je procedura?

Kao što znate, Lični Dućan je Vaša Lična prodavnica u okviru Kukica platforme. Da biste pokrenuli Lični Dućan, neophodno je da se registrujete na sledećem linku i da štrikirate polje Apply to become Vendor. Nakon što Admin izvrši obradu prijave, primićete poruku na email adresu sa kojom ste se registrovali sa daljim uputstvima za otvaranje Dućana.

Šta dobijate otvaranjem Ličnog Dućana možete pogledati na sledećem linku.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Cijena Ličnih Dućana je 30€+PDV za period od 6 mjeseci odnosno 50€+PDV za period od 12 mjeseci.

Pokretanje Ličnog Dućana je potpuno besplatno!

2. Šta nakon što pokrenem Lični Dućan?

Nakon pokretanja Ličnog Dućana postajete Verifikovani član Kukice. Prvi koraci koje predlažemo je da pročitate tekst sa savjetima za unapređenje online prodaje rukotvorina a potom posjetite sledeći link i započnite uređivanje svog Ličnog Dućana. Slikovna uputstva za uređivanje Ličnog Dućana se nalaze na sledećem linku

3. Kako posjetioci stupaju u kontakt sa kreativcem?

Kada kreirate svoj Lični Dućan i dodate artikle, potencijalni kupci Vas kontaktiraju na jedan od dva načina koji odaberete. Unutar artikla možete upisati Vaš kontakt telefon i posjetioci Vas mogu direktno kontaktirati putem telefona. Ukoliko ne želite da Vaš lični telefon ostavljate na sajtu postoji opcija POŠALJI UPIT unutar svakog artikla i ona je povezana sa Vašom email adresom. Ovo znači da svaki upit za artikal stiže na Vašu email adresu. Nakon upita nastavljate komunikaciju po izboru.

4. Kako se vrši plaćanje na sajtu Kukica?

Prodaja preko sajta Kukica se vrši u skladu sa dobrom politikom poslovanja onih koji izlažu. Predlažemo da pročitate Uslove korišćenja koji se nalaze na sledećem linku. Kukica marljivo radi na uvođenju mogućnosti online plaćanja putem kreditnih kartica. Sa uvođenjem kartičnog plaćanja Kukica neće uzimati procente od transakcija.

3. Ne želim pokrenuti Lični Dućan. Da li mogu izlagati na Kukici?

Predlažemo da prethodno pogledate koje su to prednosti posjedovanja Dućana na Kukici pa ukoliko Vam se ponuda ne čini dovoljno interesantnom u ovom trenutku, na Kukici možete izložiti putem SMS paketa na Kukici. Za samo 1€ + standardna cijena poruke izložite do 10 artikala, odnosno za 3.2€ + standardna cijena poruke izložite do 30 artikala – na period od 30 dana. SMS SERVIS JE SUSPENDOVAN DO DALJNJEG!

4. Želim baner na ovom sajtu. Kako da zakupim prostor i kome da se obratim?

Ukoliko ste zainteresovani za postavljanje banera na Sajtu KUKICA predlažemo u prvom redu da nas kontaktirate putem e-maila na adresi [email protected]. U mail-u ostavite osnovne podatke o Vašoj radnji ili materijalu koji želite da promovišete na sajtu, kao i kontakt podatke.

Ubrzo nakon toga kontaktiraće vas neko od tima Kukice i dogovoriti detalje u vezi sa dizajnom, izradom, pozicijom i cijenom zakupa banera nakon čega će baner biti postavljen na sajtu.

5. Kako da kreiram cijenu pošiljke i pošaljem artikal kupcu?

Kukica predlaže da koristite slanje putem nacionalnih pošti, a na sledećem linku smo postavili dalja uputstva za računanje cijena slanja artikala. KALKULATORI SLANJA

6. Registrovan/a sam ali ne mogu pristupiti svom nalogu. Nešto nije u redu sa platformom?

Rijetki su slučajevi da Kukica platforma ne funkcioniše na predviđen način. Postoji mogućnost da unosite netačne korisničke podatke. Provjerite da li ste pravilno unijeli Vaše korisničko ime / email adresu i lozinku. Ukoliko Vam se i dalje javlja greška, pokušajte oporaviti Vašu lozinku na sledećem linku. Ukoliko i dalje imate problema pristupiti  vašem nalogu, budite slobodni kontaktirati Kukicu na dobro poznatu email adresu.

%d bloggers like this: