fbpx

Dugi kardigani i pončoi Jesenji vodič za džempere

Nakon ushićenja oko početka školske godine, prvih dana pripreme za Noć vještica i naizgled beskrajnog  preuređenja doma i pripreme garderobe, čari jeseni se tek zahuktavaju. Vrijeme je došlo da se razmišlja o jesenjem stilu. Ove jeseni dugi kardigani i pončoi će Vas učiniti jedinstvenima.

Dugi kardigani i pončoi

Za Jesen 2018 razmišljajte o kardiganima koji su lagani za nošenje a definitivno su  ponovo u modi.

Najbolji dio? Zahvaljujući prostranim oblicima kardigani i udobni pončoi – lako se uklapaju u širok spektar tipova tijela, bilo da li kupujete lično ili online. Vjerujte ’90 se vraćaju i ponovo inspirišu!

Nemojte zaboraviti ni Vaše mališane. Ove jeseni na Kukici možete pronaći i savršene dječje  kardigane i džempere.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Pleteni kardigan za bebe Dugi kardigani i pončoi

Krenite u istraživanje Kukice i njenih kreativnih radionica  i za Jesen 2018 budite  jedinstvene.

Preko modernih dizajna, dizajna inspirisanih kimonoima do klasičnih sa prednjim dugmadima, ove jeseni sa kardiganima jednostavno ne možete pogriješiti – zahvaljujući zagrljaju elegantnih, pretjerano dužih komada lako ćete uskladiti sve kombinacije.

Udobni pončoi

Najlakši način prelaska iz ljeta u jesen? Samo dodate pončo. Ova svestrana i trendi opcija izgleda savršeno u svim kombinacijama. Bonus: Pončo sa kapuljačom znači da kaput ne morate nositi do decembra

 

>>Da li ste znali da na Kukica platformi možete poručiti izradu rukotvorina? <<<

Kukica platforma okuplja kreativce sa cijelog Balkana koji kreiraju rukotvorine. Dešava se da posjetioci često imaju određene posebne zahtjeve oblika, vrste i boje predmeta.

Otud smo omogućili svim ljubiteljima rukotvorina, da na Kukica sajtu poruče posebne predmete. Posjetioci mogu dodati fotografiju ili crtež rukotvorine koju žele da se za njih i izradi. Dodavanje željene rukotvorine se može obaviti na sledećem LINKU.


Od čokera, atletskih papuča i elastičnih traka za kosu, kada je u pitanju vrijeme u kojem su bile u trendu, ne postoji zabuna da su 90-e završene. Bez obzira šta mislite o nedavnom oživljavanju malih sunčanih naočara, nešto je duboko zadovoljavajuće u tome što smo vidjeli da se trendovi, iz perioda koji nam je donio seriju “Prijatelji” i “Makarenu”, vraćaju u  interpretacijama 2018e.

Ove jeseni, nakit i aksesoari oživljavaju i reinterpretiraju neke od najslavnijih stilova iz 90-tih godina, a rezultati su nostalgičnost i osvježavajuća nosivost. Koji stil Vi želite interpretirati?

Nakit i aksesoari Jesen 2018 Povratak klasičnom

Featured image source:  sichmart.com

Follow us on Facebook

%d bloggers like this: