fbpx

Čestitke za rođendan Slatke poruke koje mame osmijeh

Znamo koliko je teško razmišljati o savršenim, kreativnim rođendanskim idejama ili poklonima, posebno kada morate da razmišljate o nečem novom i uzbudljivom svake godine! Čestitke za rođendan su samo jedna od slatkih glavobolja sa kojom se susrećete.

Ukoliko vas je na Kukicu dovela pretraga: čestitke za rođendan, nemojte se razočarati što možda nećete pronaći tekst koji biste jednostavno kopirali u svoj telefon i poslali slavljeniku, jer ćete zasigurno imati priliku da odaberete savršenu i unikatnu cestitku za rodjendan!

 

Kažu da se poklonu u “zube ne gleda”, ali nekad pokloni djeluju kao da se neko nije čak ni malo potrudio. Postoje  nekada i situacije kada se jednostavno radi o tome da neko zaista nema osjećaja ili ideje šta da pokloni nekome. 

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo
Caka leži u tome što su pokloni najljepši kada su personalizovani.
čestitke za rođendan
Kada pričamo o personalizaciji, ne možemo a da ne pomenemo čestitke. Taj “komad” papira nam često zadaje najviše muka. Želimo biti unikatni, duhoviti, ostaviti utisak,  ipak čestitke koje možemo naći u knjižarama i radnjama nam to najčešće ne omogućavaju.
Na sreću svih nas, postoje kreativke i dućani na Kukici, koji čestitke definitivno podižu na viši nivo. Bilo da su u pitanju čestitke za 8. mart, rođendane, krštenja, useljenje ili vjenčanja, Dućan CustoMania ima spremnu čestitku za vas. Čestitku za svaku priliku!

Cestitka – rodjendan

U nastavku ćemo Vam prenijeti i par ideja kako možete iznenaditi svoju voljenu osobu za rođendan.

Unikatan poklon

Jednostavno Vas moramo posavjetovati da svom supružniku poklonite unikatan poklon. Na Kukica platformi izlažu kreativci sa cijelog Balkana. U našem Shop-u definitivno možete pronaći savršen poklon. Ukoliko imate neku posebnu ideju šta biste voljeli da neko kreira za Vas, dovoljno je samo da pošaljete fotografiju putem sledećeg LINKA i ubrzo ćete dobiti više ponuda. Uz savršenu čestitku za rođendan i poklon sa Kukice, jednostavno ne možete pogriješiti!

Rođendanske kartice

Paket rođendanskih kartica je savršena mješavina Uradi sam projekta i ljubavi prema slavljeniku. Napravite gomilu unikatnih i personalizovanih kartica ili poručite izradu istih od naših kreativaca. Svaka karta može imati svoju jedinstvenu temu koja će vam omogućiti da prenesete jedinstvene poruke slavljeniku!

Uradi sam rođendanski baner – Čestitke za rođendan

Tražite super laku ideju da privučete pažnju vašeg supružnika? Napravite sami baner za rođendan koji prenosi prvih 10 razloga zbog kojih volite svog supružnika. Ovo će vam biti izvrsno iznenadjenje i prava cestitka za rodjendan!

Za više predloga posjetite Cestitka za rodjendan 9 kreativnih ideja za proslavu rodjendana

%d bloggers like this: