fbpx

Cestitka za rodjendan 9 kreativnih ideja za proslavu rodjendana

Pa drage dame, rođendani treba da budu poseban događaj za sve 🙂 ! Ali znamo koliko je teško razmišljati o savršenim, kreativnim rođendanskim idejama ili poklonima, posebno kada morate da razmišljate o nečem novom i uzbudljivom svake godine! Cestitka za rodjendan je samo jedna od slatkih glavobolja sa kojom se susrećete.

Mi u Kukici apsolutno obožavamo da pokvarimo naše supružnike. Tokom godina došli smo do puno zabavnih, jedinstvenih i kreativnih načina da se Vaš supružnik osjeća posebnim za svoj rođendan!

Želeli smo da zaokružimo neke od naših omiljenih ideja o rođendanu i poklonima i sve ih nasložimo na jednom mjestu, tako da je lako naći ideju koju će vaš supružnik voljeti! 9 zabavnih, jedinstvenih i kreativnih rođendanskih ideja koje vas inspirišu za sledeći veliki rođendan!

Imamo predloge tema za rođendanske zabave, ideje rođendanskih poklona, čestitike za rođendane i rođendanske igre! Sve što vam je potrebno!

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

cestitka za rodjendan

Baloni za rođendan

Ovo je tako slatko i posebno iznenađenje koje će zahtijevati malo više duše 😉 Ali sigurni smo da će vaš partner cijeniti napor. Svog partnera možete oduševiti kroz svaki balon, prenoseći ispisanim porukama vaša omiljena pamćenja iz godina u kojima ste zajedno. Zar nije slatko?

Cestitka za rodjendan

Na sledećem linku možete pogledati kako da same kreirate ukrase od balona

Pismo iznenađenja

Ok, ova ideja je i previše zabavna! Zaradite dodatne bodove tako što ćete sve prijatelje i porodicu vašeg supružnika zamoliti da se u pismima izraze koliko vole i obožavaju vašeg partnera. Ideja je da će vaš suprug imati 30, 40, 50 pisama za čitanje!

Cestitka za rodjendan

Rođendanska anketa

Jednostavno svom supružniku u nedeljama pred rođendan dajte da ispune “anketu” 🙂 Šta je sve to šta bi volio za svoj rođendan.  Koliko teško je podariti rođendan iz snova?

Rođendanski Bingo

Reći ćete da smo staromodni ali evo zabavnog i kreativnog načina proslave rođendana vašeg supružnika. Bingo je zabavna igra i poklon u jednom! Zvuči prilično savršeno!
Spavaća soba rođendana

Začinite stvari nakon što djecu pošaljete na spavanje.  Intimna rođendanska zabava za dvoje u spavaćoj sobi. Ovo će definitivno biti proslava slatkog rođenja koju vaš supružnik neće nikada zaboraviti! Najslađa cestitka za rodjendan.

Unikatan poklon

Jednostavno Vas moramo posavjetovati da svom supružniku poklonite unikatan poklon. Na Kukica platformi izlažu kreativci sa cijelog Balkana. U našem Shop-u definitivno možete pronaći savršen poklon. Ukoliko imate neku posebnu ideju šta biste voljeli da neko kreira za Vas, dovoljno je samo da pošaljete fotografiju putem sledećeg LINKA i ubrzo ćete dobiti više ponuda.

Cestitka za rodjendan

Rođendanske kartice

Paket rođendanskih kartica je savršena mješavina Uradi sam projekta i ljubavi prema slavljeniku. Napravite gomilu unikatnih i personalizovanih kartica ili poručite izradu istih od naših kreativaca. Svaka karta može imati svoju jedinstvenu temu koja će vam omogućiti da prenesete jedinstvene poruke slavljeniku!

Uradi sam rođendanski baner – Cestitka za rodjendan

Tražite super laku ideju da privučete pažnju vašeg supružnika? Napravite sami baner za rođendan koji prenosi prvih 10 razloga zbog kojih volite svog supružnika. Ovo će vam biti izvrsno iznenadjenje i prava cestitka za rodjendan!

Noć iznenađenja

Ako ideja o novom iznenađenju svakog sata tokom cijele noći liči na vas, ovo će biti potpuni hit! Lično, ovo je jedna od naših omiljenih kreativnih rođendanskih ideja !! Odaberite gomilu aktivnosti, uredite prostor, odaberite igrice i dobru klopu i piće. Noć iznenađenja je potpuno prilagodljiva a samo nebo je granica.

Zapratite nas na Facebook-u

%d bloggers like this: