fbpx

Zakačite se na Kukicu – maštajte, stvarajte i kreirajte

Last updated 16.08.2019.

Članarine su potpuno ukinute – Kreativci mogu pokrenuti svoj Dućan potpuno besplatno. Bez provizije na prodaje!

Kreativni tim Kukice nakon manje od pet mjeseci rada na najinovativnijoj platformi za online prezentovanje i prodaju rukotvorina došao je do novog i inovativnog rešenja koje će biti predstavljeno 09. januara. Novi dizajn platforme uz ljepši izgled i bolju preglednost nudi marketing rešenja koja za sada ne postoje ni na jednoj sličnoj platformi.

Kukica, iako pokrenuta i razvijena kao biznis, za primarni cilj neće imati profitiranje na tuđem radu – naprotiv, naš cilj je očuvanje tradicije ručnog rada. U tom smislu, nova politika poslovanja otvorena je za male proizvođače koji tek ulaze u vode online prodaje svojih rukotvorina. Tako će Kukica ovim kretivcima omogućiti da potpuno besplatno predstave nekoliko svojih proizvoda pri tom ne uzimajuću ni jedan procenat od prodaje tih artikala.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

POSEBNA AKCIJA ZA ČLANOVE KUKICE

Sa druge strane, za one koji žele da istaknu svoje proizvode omogućili smo kreiranje Ličnog Dućana. Riječ je o ličnoj online prodavnici unutar same plarforme koju će kreativac sam uređivati i pri tom dobiti mogućnost da ubaci neograničan broj artikala bez nadoknade. Podsjećanja radi, na gotovo svim ostalim platformama ubacivanje proizvoda se naplaćuje, a vlasnici platforme uzimaju i procenat od prodaje tih artikala. Lični dućan će biti moguće zakupiti za svega 30€ na polugodišnjem i 50€ na godišnjem nivou.

Dakle, Kukica i njen tim NIKADA neće uzimati procenat od prodaje rukotvorina i umjetnina.

Vlasnici Dućana dobiće mogućnost i dodatnog isticanja svoje prodavnice i proizvoda u njoj za, takođe, simboličnu cijenu.

 se i u ovom četvromjesečnom periodu može pohvaliti sa odličnom analitikom pregeda i posjeta koja je, bez velikih marketing kampanja, Kukici dovela više od 30 hiljada posjetilaca koji su ostvarili 150 hiljada otvorenih strana, uz trend rasta i razvoja koji tendira da se utrostruči ili učetvorostruči za veoma kratak period. U ovome će nam definitivno pomoći i novi dizajn platforme čiji će izgled i funkcionalnost i nama i vama donijeti prednost u odnosu na konkurenciju.

Možemo se pohvaliti i sa zajednicom koja je za samo četiri mjeseca okupila oko 500 kreativaca i gotovo 4,5 hiljada pratilaca na Facebooku i društvenim mrežama.

Kukica, za razliku od ostalih platformi, razvija Blog sa najnovijim vijestima, ali posebna vrijednost ovog Bloga je mogućnost objavljivanja video i tekstualnih intervjua koji će kreativcima dati dodatnu priliku da se predstave publici – a ništa tako dobro ne prodaje proizvod kao priča koja stoji iza njega.

Ova priča mogla bi se razvijati u nedogled, ali onome ko ne shvata prednost i neophodnost digitalnog  marketinga dosadašnja i sva dalja priča bila bi suvišna.

Zakačite se na Kukicu – maštajte, stvarajte i kreirajte – ostalo je na nama.

 

%d bloggers like this: