fbpx

Personalizovane čestitke idealne za svaku priliku

Kažu da se poklonu u “zube ne gleda”, ali nekad pokloni djeluju kao da se neko nije čak ni malo potrudio. Postoje  nekada i situacije kada se jednostavno radi o tome da neko zaista nema osjećaja ili ideje šta da pokloni nekome. 

Caka leži u tome što su pokloni najljepši kada su personalizovani.
Personalizovane čestitke
Kada pričamo o personalizaciji, ne možemo a da ne pomenemo čestitke. Taj “komad” papira nam često zadaje najviše muka. Želimo biti unikatni, duhoviti, ostaviti utisak,  ipak čestitke koje možemo naći u knjižarama i radnjama nam to najčešće ne omogućavaju.
Na sreću svih nas, postoje kreativke i dućani na Kukici, koji čestitke definitivno podižu na viši nivo. Bilo da su u pitanju čestitke za 8. mart, rođendane, krštenja, useljenje ili vjenčanja, Dućan CustoMania ima spremnu čestitku za vas. Čestitku za svaku priliku!
Personalizovane čestitke
Motivacione čestitke
Znak pažnje

 

Personalizovane čestitke
Čestitka koju ćete zasigurno čuvati u radosnici
Ništa ne kaže SREĆNO! kao list papira presavijen na pola. Nijedan poklon nije potpun ako uz njega ne ide i čestitka, jer se upravo u njoj nalazi ono što poklon čini ličnim i što ga odvaja od puke obaveze kojom želimo nekoga da ispoštujemo za određenu priliku. Poklon može i da se potroši, polomi, zaboravi, ali ono lično, napisano u čestitki, dugo se čuva.

Posjetite CustoMania SHOP 

Rođendan
CustoMania čestitke
Personalizovane čestitke
Čestitka za useljenje
Personalizovane čestitke – CustoMania

 

 

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo
%d bloggers like this: