fbpx

Vaskršnji ukrasi i pokloni

Kako se bliže dani prazničnog raspoloženja i vaskršnji duh polako počinje da ulazi u naše domove i mi ćemo početi sa predlozima za vaskršnje poklone i ukrase.

Danas ćemo vam predstaviti heklane, vezene i pletene ukrase koji će Vašu prazničnu trpezu učiniti još šarenijom i ljepšom, a djeci izmamiti još osmjeha. Osim toga, u linkovima ćemo označiti stranice na kojima možete naći uputstva za kreiranje ovih ukrasa.

Počinjemo sa pletenim korpicama za jaja. Ovi ukrasi donijeće živost za Vašom prazničnom trepezom, a bilo da ih sami pravite ili kupujete od lokalnog rukotvorca efekat će biti isti – sto će biti ukrašen jednostavno, baš u duhu praznika.

Na drugom mjestu su vezeni ukrasi, koji lako mogu poslužiti i kao dječji pokloni. Lako se prave, lijepo izgledaju, a pri tom donose novu estetiku prazničnom duhu.

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

Na kraju, ali ne i manje važno ili najmanje vrijedno, tu su i pleteni ukrasi za jaja i trpezu. I njih možete napraviti sami ili kupiti kod lokalnog kreativca, a i ni mogu poslužiti kao idealan poklon za djecu, ali i starije ukućane.

%d bloggers like this: