fbpx

Repro materijal i alati za rukotvorine od sada dostupni na Kukici

Repro materijal i alati za rukotvorine

Još jedno iznenađenje koje smo spremili za naše kreativce, koji od danas na lak i jednostavan način mogu doći do potrebnih repromaterijala i alata, je pridruženi sajt repro.kukica.com.

Riječ je o posebnom mjestu na kojem će kreativci imati priliku pronaći i odabrati ono što im je najviše potrebno i odgovara. Omogućavanje lakšeg i jednostavnijeg kanala dolaska do potrebnih materijala i alata koje možda ne mogu pronaći lokalno. kreativcima će umnogome uštedjeti vrijeme i omogućiti im da više maštaju, stvaraju i kreiraju.

Kukica je za period od 09.01. ove godine do danas uspjela stvori zajednicu koju čini više od 400 kreativaca i izlagača koje je i u samom prvom mjesecu, kada smo radili bez marketinčkih ulaganja, pratilo oko 13 hiljada ljudi. Ako pogledamo kompletan dosadašnji period u tom slučaju govorimo o nešto manje od 25 hiljada posjetilaca sa gotovo 100.000 pregleda.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Repro materijal i alati za rukotvorine

 

 


Za proizvođače i preprodavce materijala i alata pripremili smo pakete usluga koji će im biti dostupni. Osim toga repro materijal i alati za rukotvorine na repro.kukica.com biće podijeljeni i po kategorijama i podkategorijama pa će zainteresovani rukotvorci do potrebnih artikala moći da dođu u dva do tri klika.

%d bloggers like this: