fbpx

TAKMIČENJE za kreativce iz Crne Gore “Sve oko vas je prilika za biznis”

Unija Mladih preduzetnika Crne Gore zajedno sa svojim partnerima organizuje Takmičenje za kreativce iz Crne Gore “Sve oko vas je prilika za biznis”. Upravo se za pratioce Kukice otvara sjajna prilika da započnu ili ubrzaju razvoj svojih kreativnih radionica.

Kukica se i ovog puta pridružuje sjajnim mladim ljudima koji daju svoje napore da preduzetništvo u Crnoj Gori podignu na veći nivo. U nastavku Vam prenosimo konkurs Unije Mladih preduzetnika Crne Gore.

Ostaje Vam da maštate, stvarate i kreirate!


  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Imaš ideju o pokretanju biznisa? Mi imamo nagradu za tebe!

Unija mladih preduzetnika Crne Gore u saradnji sa kompanijom OKOV organizuje nagradno takmičenje pod nazivom “Sve oko vas je prilika za biznis”.

Uslovi su sljedeći:

  • da je tvoj biznis na nivou ideje ili do 12 mjeseci star
  • da ti nisi stariji/ja od 35 godina
  • da je za realizaciju potrebno ono što se može naći u OKOV-u

Takmičenje ima tri faze.

Prva je prikupljanje aplikacija. Svi koji imaju ideju za biznis apliciraju na e-mail [email protected], sa odgovorima na sljedeća pitanja:

1) Šta je ideja i u kojoj je fazi realizacije

2) Ko su osnivači, godine i dosadašnje iskustvo

3) Koje su glavne prepreke na koje ste naišli

4) Ciljevi i vizija

* U prilogu poslati i fotografije proizvoda, ukoliko postoje. Aplikaciju poslati do 15.10.2018. godine na email adresu navedenu u konkursu.

Druga faza je odabir kandidata koji će izlagati na našem Drugom sajmu mladih preduzetnika u Delta City-ju i boriti se za nagradu. Maksimalan broj ideja koji će se pojaviti na Sajmu je 5, od kojih jedna odnosi glavnu nagradu, 1000 EUR vaučer u OKOV-u za početak ili razvoj biznisa.

Svi takmičari dobijaju lične dućane na onlajn platformi “Kukica” , najvećoj regionalnoj platformi za prodaju rukotvorina i umjetnina.

Treća faza jeste samo takmičenje na Sajmu, gdje će izabrani izlagači moći posjetiocima direktno da prezentuju svoje proizvode ili usluge. Reakcije potencijalnih klijenata će, uz stručnu komisiju, presuditi kome pripada nagrada.

Okov ima široku lepezu proizvoda, samim tim može podržati najrazličitije biznise. Ukoliko nisi siguran/na da li je za tvoju ideju moguće naći materijal i opremu u OKOV-u možeš nas kontaktirati putem FB-a, INSTAGRAM-a, ili na [email protected].

Partneri Sajma su i Ministarstvo sporta Crne Gore, Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Glavni Grad – Sekretarijat za rad, mlade i socijalno staranje, Kukica i TC Delta City.

%d bloggers like this: