fbpx

Šal oko vrata, osmjeh na lice! Pridružite se

Mala, prijateljska djela imaju moć da preokrenu nečiji dan a ponekad i ne samo dan, nego i način gledanja na život. Nasumična djela dobrote jednostavan su način da ovaj svijet učinimo ljepšim, a upravo nam je to sada svima potrebno!

Udruženje Ozana planira kreirati šalove koji će biti postavljeni širom grada kako bi oni kojima su najpotrebniji mogli potpuno besplatno za sebe izabrati. Vratimo osmjehe na lice!

Udruženje “OZANA`` osnovano je 1991. godine u svrhu poboljšanja kvaliteta života osoba s invaliditetom i njihovih porodica. Sjedište Udruge “OZANA“ je u Ulici grada Vukovara 239, u Zagrebu.

  • NARUKVICA

    U CENU NISU URACUNATI TROSKOVI SLANJA Beograd, 060/33-22-013
    12.00 Add to cart
    NAKIT I DEKORACIJA MOJE MALE CAROLIJE Store logo

Trenutno brine o desetoro djece predškolskog uzrasta sa teškoćama u razvoju te o 49 mladih i odraslih osoba s invaliditetom unutra Centra OZANA, ustanove koju je Udruženje osnovalo 2002. godine.

Pedagoški rad u oba programa temelji se na načelima waldorfske pedagogije, prilagođavajući se specifičnim potrebama korisnika uslovljenih njihovom dobi te vrstom i stepenom teškoća u razvoju. U okruženju životne radosti i optimizma, kroz pažljivo vođene i osmišljene aktivnosti s posebnim naglaskom na brigu o drugom i o okolini, svakom ponaosob pružena je mogućnost da se razvija i raste do svog maksimalnog potencijala.

Jeste li spremni UPLESTI SE s nama u novu toplu priču?

Hajdemo se ŠALiti zajedno!

Vaši Ozanovci

P.S. akcija je nastala po uzoru na “I’m not lost scarf”

 

%d bloggers like this: