fbpx

Nova vrijednost na Kukici: Personalizovane narudžbe i Licitacije


Još jedno iznenađenje na Kukici. Za naše poštovane čitaoce i pratioce obezbijedili smo mogućnost online naručivanja izrade bilo kojeg proizvoda u novoj kategoriji – LICITACIJE. Riječ je o mogućnosti da uživo na sajtu postavite zahtjev na koji će naši kreativci odgovoriti ponudama među kojima ćete Vi izabrati Vama najprikladniju.

Postavljanje artikala

Kukica platforma okuplja kreativce sa cijelog Balkana koji kreiraju rukotvorine različitih kategorija. Često se dešava da posjetioci imaju posebne zahtjeve kada je riječ o obliku, vrsti i boje predmeta, ali i cijeni, pa smo svim ljubiteljima rukotvorina omogućili da na Kukici poruče posebne predmete. Posjetioci na OVOM LINKU mogu dodati fotografiju ili crtež rukotvorine koju žele da se za njih i izradi.

Predmeti se nalaze u posebnoj kategoriji na Kukici – LICITACIJE. 

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Poručioc može pregledati tok Licitacije u okviru svog profila – Dodati  artikli

Nakon postavljenog predmeta kreativci će moći da šalju ponude prateći sledeća pravila.


Licitacija

Kreativci U polje “Vaša Licitacija” ubacujete svoju maksimalnu ponudu za koju ste spremni da izradite traženu rukotvorinu. Licitacije su otvorene 72 sata.

Licitiranje i Realizacija

Jednom data ponuda se ne može obrisati. Član koji je pobedio na aukciji (kreativac) u obavezi je da se prvi javi poručiocu kako bi potvrdili izradu i dogovorili detalje.

Rok za javljanje je dva dana od dana kraja licitacije.

Kupovina se realizuje po Uslovima korišćenja sajta Kukica. Uslove možete pročitati na sledećem LINKU.

Sistem ocjenjivanja

Nakon završetka Licitacije, Izrade i obavljanja kupoprodaje kreativac je dužan da doda poručeni artikal na Kukicu i u opisu naznači „Po Licitaciji“, dok je kupac u obavezi da ocijeni kreativca.

Uz ocjenu takođe je obavezno postaviti i komenatar kao argument date ocjene.


Kaznena politika

Bilo koje odstupanje od pravila Licitacije se kažnjava negativnim poenima od strane Administratora. Ukoliko se sakupe tri negativna poena Poručioc / Kreativac bivaju onemogućeni za dalje učestvovanje u Licitacijama.

%d bloggers like this: