fbpx

Много подаръци от Kukica за първият Рожден ден!

Хо-Хо-Хо!

Не, това не е Коледа! На 14 август Kukica празнува своя първи Рожден ден!

Зад Kukica стоят 365 дни старание да събере най-креативните творци на Балканите. На нашата платформа в момента повече от 500 автора от целя регион, представят творбите си. Нашите автори са от Черна Гора, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, България, Хърватска и Словения с над 2500 изложени уникални ръчно изработени творби, а поръчките идват от най-отдалечените места на света.

Календарът на Kukica

Като най-креативната платформа на Балканите за продажба на ръчна изработка,изкуство и занаяти Kukica постигана завидни резултати през последните 365 дни, т.е през последната една година работа, труд, усилия и всеотдайността на своите членове. По надолу искаме да Ви представим накратко най-важните стъпки в развитието на Kukica.

 • Kutija za nakit

  Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
  20.00 Add to cart
  Alma Store Dekupaž logo
 • Създадохме Kukica на 14.08.2017 година за територията на Черна Гора
 • Разширяване на територията на Kukica  14.09.2017 година
 • Начало на M: тел. StartUp Academy 05.10.2017. година
 • Нова платформа 09.01.2018 година
 • Победител в  StartUp Akademije 28.03.2018 година
 • Финалист в Social Impact Award MNE 2018
 • Втори кръг в  Entrepreneurs for Social Change програма 05.08.2018. година
 • Novi Servisi na Kukici  06.07.2018. godine
 • Повече от  500 000 отваряния на страницата  15.07.2018 година

Kukica – Бъдеще в социалното предприемачество

Kukica, според мнозина е най-доброто място за продажба или онлайн платформа за презентация и продажба на ръчна изработка.доказателство за добрата работа и бизнес. Нашето общество от автори е едно от най-голямото на Балканите и спокойно можем да кажем че семейството на автори на Kukica всеки ден се увеличава.

Какво е социално предприемачество?

Kukica Budućnost je u socijalnom preduzetništvu

Социалното предприемачество е иновативен начин, хората да решават различни икономически,образователни, здравни и екологични проблеми в своето общество, чрез своята работа, чрез съчетаване и използване на устойчиви бизнес модели.

Социално предприятие е бизнес който служи с идеята, че с печалбата от продажби и услуги ще изпълни социална мисия. Това означава, че приходите не служат за увеличаване на единична печалба, а се инвестират в заетостта на хора, социални и медицински услуги, образование, защита на животните и опазване на околната среда или културни дейности в обществото.

Вярваме, че този бизнес модел, чрез събирането на голям брой творци от Балканите ще даде възможност за подобряване на социално икономическия статус на всички, които имат допирна точка до нашата платформа. Припомняме Ви, че Kukica взима 0% от производството и продажбата на артикули. Вярваме, че това допринася до голяма степен за творчеството на авторите.

Много подаръци по случай рожденият ден на Kukica

Не, не сме забравили първите редове на този пост,след като разгледахме резултатите и бъдещите планове за развитие на платформата Kukica се връщаме в атмосферата на празника Рожден Ден Kukica.

Следвайки своята благородна мисия екипът на Kukica подарява Персонален магазин на всички досегашни притежатели на магазин за период от 12 месеца.

Но това не са всички подаръци!Kukica подарява още 10 Персонални магазина на автори ,който споделят тази публикация и съберат,колкото се може повече харесвания (like) В деня на  Рождения ден на Kukica до 16:00ч. На e-mail адреса е необходимо да изпратите screenshot (снимка) на споделената публикация и харесванията. Обявяването на получателите е на 15.08.2018г. 12.00ч

Побързайте и споделете тази публикация! А ние Ви желаем късмет и успешно творчество !

%d bloggers like this: