fbpx

Финал StartUp академия: Kukica победител

Екипът на Kukica спечели първо място на финалния кръг от конкурса StartUp Academy в рамките на M: tel на Digital Factory.

На финала останаха шест екипа, които да представят идеите си, а журито избра трите най-добри. Kukica направи най-силно впечатление, като това е една стъпка напред към успеха. Повече увереност, знания и прекрасен опит благодарение на академията.

Наградата която получи Kukica е признание за досегашната работа и най-силния стимул и  да продължим напред с още  по-голямо желание и по-нататъшен напредък. Едно от важните неща за нас е, че вече има интерес от страна на инвеститори, което ще донесе повече възможности и идеи.

На края искаме да благодарим на всички наши членове и приятели, без които нищо от това нямаше да бъде възможно. Благодарим, че вярвате в нас и че ни се доверихте. Благодарим за това ,че заедно развиваме най-прекрасната и най-креативната общност на балканите за ръчен труд и занаяти. Продължавайте да бъдете креативни и да творите,а ние както винаги ще бъдем с Вас.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

 

%d bloggers like this: