fbpx

Konferencija Balkanskih zemalja, Zanatskih Udruženja i Komora

U Udruženju Samostalnih Zanatlija Novog Sada 23.03.2018 godine, organizovana je Konferencija Balkanskih zemalja Zanatskih Udruženja i Komora pod pokroviteljstvom Zanatske komore iz Koblenca SR Nemačka, koju je predstavljao Emil Vasilev iz Bugarske.

Tema konferencije je bila:

INFORMACIONO – KOMUNIKACIONE TEHNOLOGIJE U ZANATSTVU a na kojoj se govorilo o:

  • Elektonski razvoj zanatstva i korišćenje alata IT i Marketinga,
  • Zanatstvo,bezbednost i zdravlje na radu,
  • Zanatstvo i zaštita životne sredine

U veoma konstruktivnoj prezentaciji i aktivnom učešću zanatlija u pitanjima i predlozima za bolji rad na promociji i marketingu zanatskih proizvoda, kako zanatlija u oblasti Starih i Umetničkih zanata, tako i preduzetnika koji su članovi Udruženja Samostalnih zanatlija i Zanatskih komora sa ciljem na aktivnije povezivanje svih zanatlija koji su uključeni u ovoj asocijaciji,posebno povezivanjem preko sajtova i učešća na Sajmovima i Izložbama u sredinama svih zemalja učesnica na Konferenciji.

Pored učešća zanatlija prisustovali su predstavnici Grada Novog Sada, Privredne komore Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, koji su izneli svoje aktivnosti i dobru saradnju sa Udruženjem Zanatlija Novog Sada.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Predsednik Sekcije Starih zanata

Stevan Zarin s.r.

 

Revitalizacija i zaštita Starih zanata, Umetničkog zanatstva i Domaće radinosti kroz promociju i Turističku ponudu Novog Sada

%d bloggers like this: