fbpx

French net bag: Veliki povratak pletenog plažnog aksesoara (VIDEO tutorijal)

French net bag, ili kako se kod nas prosto nazivaju pletene torbe, jedan su od komada koji je protekle i ove sezone napravio veliki povratak na modnu scenu.

pletene torbe

Iako su french net bag pun modni i ekološki pogodak za odlazak na pijacu, ne možemo zanemariti ni činjenicu da se približava ljeto i uživanje na plaži. French net bag su odlična kombinacija za plažu, a njima slične torbe možete pronaći u Kukica shopu, ali ih možete i sami napraviti.

Njihova kupovina je odličan izbor zbog cijene koja čak i na svjetskim online “pijacama” nije visoka. Međutim, uvijek treba obratiti pažnju i kupovati ručno rađene french net bag jer tako dobijate unikatno urađen komad koji je “samo vaš”, ali i zbog čijnenice da je riječ uglavnom o recikliranim materijalima čime utičete na očuvanje životne sredine.

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

Ipak, ukoliko niste lijeni i sami želite da napravite jednu french net bag torbu, za to će vam biti potrebno umijeće pletenja i malo slobodnog vremena. Ukoliko vam je potreban i video tutorijal za vas smo pronašli jedan  kratak, ali detaljan video vodič za spravljanje french net bag torbe.

 

POSJETITE KUKICA SHOP I PRONAĐITE SAVRŠENE UNIKATE

 
IZLAŽITE NA KUKICI
%d bloggers like this: