Finale StartUp akademije: Kukica najbolja

Tim Kukice sinoć je na završnom, finalnom takmičenju StartUp akademije u okviru M:tel Digitalne fabrike osvojio prvo mjesto.

U finalu se našlo šest ideja, od kojih je žiri izabrao tri najbolje, a Kukica je, po svemu sudeći, ostavila najjači utisak na žiri. Riječ je samo o stanici na našem putu uspjeha koji je sada bogatiji za veliko iskustvo rada na akademiji.

Nagradu koja je sinoć stigla doživljavamo kao piznanje za dosadašniji rad, ali i veliki podstrek za dalje napredovanje. Ono što je nama  takođe jako važno je i činjenica da su investitori već zainteresovani za ulaganje u našu zajednicu, tako da uskoro možete očekivati nove servise i nove ideje koje smo razvijali tokom ovog perioda.

Na kraju se moramo zahvaliti upravo vama, članovima Kukicine zajednice bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Hvala vam što nam vjerujete, hvala vam što zajedno sa nama razvijate najljepšu i najkreativniju zajednicu na Balkanu – nastavite da budete kreativni, a mi ćemo, kao i do sada, biti tu za vas.

 

%d bloggers like this: