fbpx

Dekupaž motivi za preuzimanje (Galerija + korisni linkovi)

Jedna od sigurno najasertivnijih online zajednica je dekupaž zajednica. Ako ste član makar jedne Facebook grupe na temu dekupaža, onda sigurno znate o čemu pričamo. Uvijek spremni na dijeljenje znanja i iskustava, sa velikom brigom o početnicima i novim kreativcima, osiguravaju širenje i unapređenje tehnike dekupaža. Kukica je već ranije davala svoj doprinos u vidu vodiča za početnike, recepata za uradi sam materijale dok se danas odlučila kreirati galeriju:  Dekupaž motivi za preuzimanje. 

Kontur pasta za Dekupaž

Vjerujemo da ćemo na ovaj način doprinijeti kreativcima da nikada ne ostanu bez ideja ili materijala za rad. Uživajte u galeriji. I ne zaboravite da nas zapratite na Facebook-u. Vaša Kukica.

Dekupaž motivi za preuzimanje korisni linkovi:

Dekupaz tehnika ideje

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Pixabay

Pixabay.com je websajt za dijeljenje fotografija, ilustracija, vektor grafika i snimaka. Od novembra 2017. godine nudi preko 1 188 454 besplatnih fotografija, ilustracija, vektora i videa. Među njima je i mnoštvo printabilnih dekupaž motiva.

Da biste počeli preuzimati motive, potrebno je posjetiti sledeći LINK

 

Craftville

Sva besplatna preuzimanja na ovom sajtu mogu se koristiti u izradi predmeta, oslikavanju stakla i drugim tehnikama, bilo za ličnu upotrebu ili za prodaju. Međutim, slike su zaštićene autorskim pravima. Podloge, dekupaž printevi, dizajni itd. se ne mogu koristiti za narezivanje na CD-ovima ili prodavati ili distribuirati na internetu ili u štampanom obliku. Trudimo se da budemo što je moguće ugodniji za sve kreativce koji žele da iskoriste besplatne motive, navode na Craftville sajtu.
Da biste počeli sa preuzimanjem motiva predlažemo da posjetite sledeći LINK
Craftrabbit

Još jedan interesantan sajt je craftrabbit. Da biste počeli sa preuzimanjem motiva, koji su takođe besplatni, potrebno je da se prethodno registrujete. Craftrabbit je zajednica kreativaca koji dijele svoje dizajne. Sigurno je velika prednost biti dio craftrabbit-a.

Posjetite sledeći LINK i upoznajte se sa pogodnostima članstva.


Da li ste znali da na Kukica platformi, gdje se upravo nalazite, možete potpuno besplatno izlagati svoje rukotvorine. Na sledećoj strani možete pročitati o uslovima članstva.
%d bloggers like this: