fbpx

Uradi sam: Beanie kape, udahnite novi život staroj odjeći (VIDEO)

Sigurno imate džemper u svom ormaru koji ama baš nikako ne nosite ali Vam je jednostavno žao da se odvojite od toplih uspomena prošlih zima. Kukica ima sjajno rješenje za Vas. Pored toga što nećete dozvoliti da padne u zaborav, udahnućete mu potpuno novi život. Beanie kape su danas jako popularne i mogu se pronaći i u Kukica Shop-u ali ukoliko baš želite da za sebe kreirate poseban aksesoar za hladne dane predlažemo da ispratite sjajan video tutorijal u nastavku.

Počnite tako što ćete isjeći džemper odmah ispod pazuha, sve do kraja. Zatim sijecite šav na jednoj strani. Obmotajte džemper oko glave da biste vidjeli koja je to veličina koja Vam odgovara, a onda odrežite višak tkanine.

Pogledajte tutorial u nastavku kako biste vidjeli sledeće korake, i vjerujte nam, ako smo mi uspjeli da napravimo kapicu ovako, možete i vi!

Sjajna stvar u vezi sa ovim projektom je činjenica da jako brzo možete  napraviti gomilu kapa u svim različitim bojama i obrascima. Ne zaboravite da ipak sačuvate pokoji džemper za hladne dane 😉

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Ukoliko se pak odlučite  sebi pokloniti ručno rađenu kapu ili džemper ne zaboravite posjetiti Dućane na Kukici

 

%d bloggers like this: