fbpx

За Деня на влюбенте: Kukica дава нови възможности за потребителите

Уважаеми Aвтори,

През новата година Kukica започна с нов дизайн и нова бизнес политика, която ще ви представим тук.
Това е нов уебсайт, който започна работа на 9 януари 2018 г. , а неговите предимства са многобройни, които само за три дни откриха 17 творци. Когато проектирахме нов облик, бяхме най-замислените за Вас и възможностите на допълнителния Ви маркетинг. Така че решихме да отделим тези създатели, които възприемат по-сериозно работата си и осъзнават предимствата на персоналния магазин в Kukica.

Персонален магазин е проектиран като своето лично пространство на сайта, който редактирате сами и където можете да имате толкова продукти, колкото предлагате. Предвид факта, че ние сме наясно с финансовите възможности на по-голямата част, ние решихме да се наеме персонален магазина, за да бъде символична – 30 € + ДДС за половин година или 50 € + ДДС на годишно ниво.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Цената на персоналния магазин включва:

• Неограничен брой елементи/артикули, които могат да бъдат намерени в магазина, , които се публикуват в реално време, без да се чака разрешение от администратора
• Магазин и 5 елемента (отделно) ще бъдат посочени на началната страница на Kukica
• В нашия блог ще бъде публикувано интервю с вас, в който ще бъде въведена връзка към вашия магазин, което е допълнителна промоция,която ще бъде спонсорирана на Facebook и Instagram
• На страницата ни във Facebook и Instagram ще публикуваме и галерия от продукти от вашето творчество
• Ще можете да видждате анализи на данни за броя на посещенията в магазина, които включват и специални статистически данни за преглед на продуктите.
• В магазина ще имате възможност да поставите логото на своята марка.
• В блога ще има специялна рубрика „Дни на .. /определен артикул/“..(чанти, шапки, орнаменти, …), ще бъдат представени най-малко един от работа (ако имате тематичен артикул, който  представя в този дни)
• С допълнително заплащане на Вашият магазин или на някои от продуктите, може да се намери на специялни слайдове, които ще бъдат на най-видимите места в сайта.

 

На  12.01.2018. приключи от първата промоця с отстъпки върху пакетната цена за закупуване на Персонален Магазин, По случай Деня на влюбените и 8-ми март, ние  предлагаме още едина възможност  да отворите своя магазина си в Kukica на по-ниска цена. Така че тези, които решат, да закупят магазин в периода от 22.01.2018 до 26.01.2018г. може да го направят на цена от € 15 за половин година, или € 25 на годишнен абонамент.

email: [email protected]

Translate: Veni M Art

 

Kukica poklanja za Dan zaljubljenih: Nove povoljnosti za kreativce

%d bloggers like this: