fbpx

Всички ги обичаме, плетива и ръчно изплетени аксесоари Красиви и топли през хладните есенни дни

Есен, есен златна есен, но идва зима.

Не всеки обича зимата,но пък и този сезон си има своя чар. Сигурни сме, че почти няма човек, който да не обича да се сгуши в топли плетен пуловер пред камината или някъде на топло. Зимата е сезон , който освен студените и снежни дни носи и своите характерни символи, един от който са точно плетените изделия и плетивата от шал, шапка и ръкавици до най-различни дрехи и аксесоари, че дори и бижута.

През последните години, плетивата и самия занаят плетене на ръка стана много актуална тенденция в Америка и Европа. Прочетете интересното интервю, за това, как традиционния занаят се е превърнал в бизнес.

Интервю Louis Boria – Като всичко в живота ,човек трябва да се научи да приема нещата, които харесва

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Както при авторите на тези изделия така и в модните тенденции. Почти няма сет дрехи без присъствието на цветни и интересни прежди в най-разнообразни цветове. Няма да разказваме колко много плюсове имат ръчно изплетените плетива пред тези в търговската мрежа. Само подсещаме, че богатството на цветове и уникалност е необятна, а и всичко е по Ваш вкус и предпочитание.

Зима 2018/2019 пъстра и разнообразна.

Зимата идва с пъстри и многоцветни модни тенденции. Тази година отново ще се загърнем в огромните пухкави и меки шалове.

Ethnic

Пъстри едноцветни с различни интересни плетки, фини или едри. И от традиционното червено и бордо около празничните дни, свежите цветове като жълто, зелено синьо ще бъдат цветовете за пуловерите. А за шаловете – пъстри, най-богатия избор е на Kukica.

Като разбира се тук е мястото където да поръчате изработка на уникално плетиво по Ваша идея

Нови възможности на Kukica Персонални поръчки, изработка и аукцион

Жилетките също са актуални, като връхни дрехи. Едноцветни или в най-различни нюанси.

kardigan – oversized style

Не може без аксесоари. Есента преминава с плетените малки чанти, които ще носим и зимата Те са истинско бижу за всяка дама. И тук също важи правилото пъстри и цветни. Изключително сладки със сигурност ще освежат и най-студения и мрачен зимен ден. Интересните форми, който се предлагат чантите ги правят много модерни и актуални, разчупвайки стандартните модели чанти.

Kika Woo Handmade bag – Support Tiny House

Heklani ranac

Другия вариант в зимните чанти са плетени големи чанти. С едра плетка, дървени дръжки. В световната мода вече има раздвижване на моделите и размерите. Така, че очаквайте следващите модни тенденции да съчетават малки чантички за ежедневието до големи и интересни модели.

Garavulja 😎🖤

%d bloggers like this: