fbpx

Trikovi za unapređenje prodaje tokom trajanja praznika

Praznično vrijeme koje je pred nama idealno je za kupovinu ručno rađenih poklona. Nakon što smo čitaocima dali savjete za kupovinu i kreiranje poklona, sada kreativcima predstavljamo trikove za unapređenje prodaje rukotvorina.

unapređenje prodaje praznici vaskrs

Vodite se iskustvom svojih klijenata

Organizujte svoje proizvode na način koji korisnicima olakšava pretragu. Organizujte i grupišite svoje proizvode tako da se jedni uz druge nađu “Pokloni za trpezu”, “Pokloni za djecu”, “Igračke za godište 2-4 god” itd. Ukoliko ste vlasnik Ličnog dućana na Kukici, od ovog rešenja dijeli Vas svega nekoliko klikova.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Ponuditi besplatno pakovanje i lijepe kartice za poruke

Ljudi kupuju na mreži kako bi uštedjeli vrijeme i izbegli obilaženje prodavnica. S toga lako je doći do zaključka i da će dodatna ušteda vremena koju će im obezbijediti unaprijed lijepo upakovan poklon Vas kao prodavca staviti ispred onih koji za praznične poklone nemaju spremne omote. Isto tako, možete odštampati i male, posebno dizajnirane tagove sa porukama i čestitkama.

Ponudite besplatnu dostavu

Ovo nikako ne smatrajte gubitkom, naprotiv. Dio ovih troškova svakako možete uračunati u cijenu. Prema istraživanju Shoping.org, sedamdeset pet procenata potrošača gleda besplatnu isporuku kao glavnu prodajnu tačku. Kada ne moraju da računaju ove dodatne takse, to za njih sve čini mnogo jednostavnijim i pogodnijim. Na kraju, i vi i vaši klijenti su srećni.

Kukica Vam i ovdje nudi ogromnu povoljnost koja se ogleda u nenaplaćivanju procenta od prodaje. Osim toga, jedan od članova našeg tima radi u globalnoj shipping kompaniji pa Vam savjetima možemo dodatno pomoći u vezi sa organizacijom što povoljnijeg slanja proizvoda.

Izgradite kampanju oko praznika

Ono gdje ste uvijek dobijali i gdje ćete od tima Kukice uvijek dobijati svesrdnu pomoć je svakako kreiranje kampanja i davanja savjeta. Na našem Blogu već smo objavljivali tektove sa savjetima, a tu su naravno i članci u kojima predstavljamo vaše proizvode i poklone.

%d bloggers like this: