fbpx

С Kukica винаги е по-лесно да достигнете до желаната аудитория

Креативният екип на Kukica не почива, дори през лятото. От сега нататък   на нашият сайт имате възможността за допълнително рекламиране и създаване на собствена абсолютно персонална маркетингова кампания.

ИТ екипът на Kukica непрестанно работи върху създаването на нови възможности, иновативни решения , който ще улеснят търсенето и продажбите на ръчна изработка. За това сега даваме възможността за персонална реклама на най-бързо развиващият се сайт за ръчен труд и занаяти на Балканите.

Става дума за банерите, които може да се позиционират на страниците с продукти, статиите в блога и други страници на нашата платформа.

Тези банери ще бъдат поставени до фотографиите на артикулите. (Размер 728х90 на десктоп, 320х100 мобилни устройства и таблети, 300х250 настолни и мобилни устройства.) в горната и долната част, а тяхната най-характерна функция, е че ще можете да се филтрира публиката ,която желаете да види Вашият банер.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

 

С няколко кликвания може да изберете аудитория във всички възможни категории – за да може лесно да избирате аудиторията и Вашият банер да се показва например – момичета от Сърбия от 18 до 28год., които имат интерес към изкуство. Това, което искаме да Ви кажем, е че възможностите на този вид реклама са неограничени.

Този вид реклама съществува и в социалните мрежи Facebook и други, но Kukica има едно голямо и ценно предимство пред социалните мрежи.

С нас сте 100 % сигурни, че сте избрали най-подходящата аудитория, поради това , че Kukica се посещава от онези хора, които търсят това което предлагате – ръчен труд, изкуство и занаяти.

По този начин отново се опитахме да направим бизнеса по-лесен за Вас,а ако имате някои идеи как да подобрите бизнеса си или самия сайт, всички предложения могат да ни бъдат изпратени по имейл, като кликнете тук.

>>СЪЗДАДЕТЕ РЕКЛАМА<<

%d bloggers like this: