fbpx

Primjena fotoboksa za izradu fotografija rukotvorina

Ukoliko redovno pratite naš Blog sigurno ste obratili pažnju na tekst sa savjetima za unapređenje online prodaje rukotvorina. Između ostalog, u tekstu je navedena i potreba za vrhunskim fotografijama koje uz priču o samom proizvodu daju najbolje efekte u prodaji. U Blogu smo takođe obrađivali i trikove za vrhunske fotografije, gdje smo kroz video tutorijal  prenijeli 7 trikova za izradu fotografija u kućnim uslovima.

Danas ćemo još jednom obraditi izradu fotografija kroz Shtrikaricin primjer primjene fotoboksa. Fotoboks omogućava laganu difuziju i jedinstvenu pozadinu ispred koje se artikal postavlja. Profesionalne lampe mogu biti skupe i zahtjevati dodatan nivo tehničkih znanja. Međutim fotoboks je veoma lako izraditi kod kuće i uz pomoću njega stvarati prave kataloške fotografije rukotvorina. Shtrikarica je ispratila Kukicin tutorijal za izradu fotoboksa i isti počela koristiti. Na primjeru pogledajte kako izgleda primjena fotoboksa za izradu fotografija rukotvorina.

Fotoboks omogućava lakše i bolje prilagođavanje pozadine i svjetla. Vidimo da je Shtrikarica koristila bijelu pozadinu. Uniformna pozadina omogućava jednostavniju manipulaciju u fotoshop-u.

POSJETI SHTRIKARICA SHOP

MacaronBag Black

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Uz malu dodatnu obradu fotografija u fotoshop-u dobili biste savršene fotografije. Vjerujemo da će svaka sledeća fotografija Shtrikarice biti sve bolja i bolja.


ShtrikaricaMacarons 👌

 

MacaronBag Black


U nastavku pogledajte kako da sami kreirate fotoboks

Uradi sam Foto boks: Savršene fotografije rukotvorina

%d bloggers like this: