fbpx

NVU “Rastimo Zajedno” izlagala ručne radove u TC Delta City

Udruženje roditelja djece sa smetnjama u razvoju, NVU “Rastimo Zajedno” izlagalo je u četvrtak Osmog marta svoje kreativne radove u TC Delta City.

Jedan od programa koji sprovodi Udruženje sa mladima sa invaliditetom pruža im mogućnosti da prave raznovrsne proizvode tehnikama tkanja i dekupaža, te da savladaju različite vještine i znanja iz oblasti ručne radinosti. Udruženje ima u planu da i dalje izrađuje predmete prozivedene tehnikama tkanja i dekupaža, poput jastučnica, ruksaka, kutija za nakit, podmetača, ramova za slike, magneta, svijećnjaka  i sličnih proizvoda.

– Sredstva prikupljena na ovaj divan datum će biti iskorištena za kupovinu repro i ostalih materijala potrebnih za nastavak aktivnosti našeg programa – saopštila je Marina Kljajević, Predsjednica Udruženja “Rastimo Zajedno”.

Program je podržan od strane ZZZCG, a njim je planirano stalno zaposlenje za osmoro djece koja pohađaju radionice. Ovo je sjajna mogućnost za djecu i mlade, jer im se omogućava prava inkluzija u društvo.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

Ovim putem pozivamo vas da kupujete radove ovog i sličnih udruženja kako bi mogli da nastave sa svojim humanim radom važnim za razvoj cijele zajednice.

Izvor: Volim Danilovgrad

%d bloggers like this: