fbpx

Nakit i aksesoari u 2019. godini: Pinterest kaže kornjača, narandžasta joj se pridružuje

Prošle jeseni, nakit i aksesoari su oživjeli neke od najslavnijih stilova iz 90-tih godina pa smo tako uživali u tankim ogrlicama, jednostavnim narukvicama dok su tanko prstenje zamijenili komadi koji donose igru geometrijskih oblika i nerijetko ukrašeni sitnim draguljima ili cirkonima. Nakit i aksesoari u 2019. godini donose nastavak nekih trendova dok nas igra vremena vraća tri decenije unazad.

 

Kornjačevina

Da budemo jasni na samom početku, u ovom slučaju ne mislimo na pravu kornjačevinu i nikako se ne slažemo sa zlostavljanjem, mučenjem i zloupotrebom životinja za modne ili bilo kakve druge potrebe. Neka sledeći motivi i dizajn slave život.

 

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Sigurno ste već primijetili da se torbe, cipele, naočare i nakit sa motivom kornjače nose već neko vrijeme. Na društvenim mrežama se u prošlih godinu dana puno pretraživao ovaj trend, što ne čudi jer se radi o klasiku kojeg su nosile dame iz zlatnog doba Hollywooda – Odri Hepburn i Grejs Keli.

Kombinacija žuto-crnih mrlja koje asociraju na oklop morske kornjače odlično može nadopuniti outfit, a pogotovo ako ste za neku prigodu izabrali crnu boju.

Morske školjke

Toplo ili hladno, ovaj plažni trend se već svuda pojavljuje. Verzije svih poznatih kreatora nakita uhvatili su šarene školjke povezane sa zlatnim lančićima i perlicama. Priroda ove godine, pored Home Decor-a, se vraća i u svijet nakita.

Lanci

Najlogičnija upotreba lanaca jeste za nakit. Narukvice i ogrlice od krupnih lanaca će ove godine biti apsolutni hit. U zlatnoj ili srebrnoj boji, definitivno upotpunjuju svaku kombinaciju.

Dodajte ih na torbe, kape, odjeću i ove godine nećete pogriješiti.

Neobične tašne 

Neobične torbe će biti jedan od neizbežnih modnih detalja, koji će sjajno nadograditi lepršava proljećna izdanja. U bojama duge, jednobojne, različitih oblika i motiva nema sumnje da će na ulicama tokom 2019. biti veoma zabavno.

Nakit i aksesoari u 2019. godini
** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY ** New York, NY – Models on the runway for Oscar de la Renta – New York Fashion Week 2019 Ready To Wear For Spring/Summer Fashion Show in New York.
Pictured: Oscar de la Renta
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 386473231, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Living Coral

Pantoneova boja za 2019. godinu je Living Coral, jer njen izbor budi univerzalne emocionalne reakcije na prirodu, dok je neumoljivo radosna.
.

Oni su dodali da je boja izabrana kao reakcija na sve jači prodor digitalne tehnologije i društvenih medija u svakodnevni život. Iz instituta su tražili autentična i podsticajna iskustva koja omogućavaju povezanost i intimnost.

Društvena i živahna, zanimljiva priroda Pantone 16-1546 Living Coral pozdravlja i podstiče vedro raspoloženje. Predstavljajući fuziju savremenog života, Pantone Living Coral je brižljiva boja koja se pojavljuje u našem prirodnom okruženju i istovremeno pokazuje živahnu prisutnost unutar društvenih medija.

 

%d bloggers like this: