fbpx

Kukica za mjesec dana ostvarila gotovo 60 hiljada posjeta što obećava milionsku posjetu u prvoj godini

Prvih mjesec dana rada Kukice na novoj platformi donijelo je novi kvalitet na online sceni rukotvorina i umjetnina.

Iako je rano pričati o velikim uspjesima jer smo tek na početku, ipak smo odlučili da vam predstavimo učinak kojim se ne mogu pohvaliti ni mnogo veći portali. Dakle u periodu od 10.01. do 09.02., odnosno za manje od 30 dana Kukica je uspjela da ubilježi nešto manje od 60.000 otvorenih strana, koje je ostvarilo čak 13.615 korisnika uz 19.500 posjeta. Ako uzmemo u obzir da smo tek počeli, te da smo još ograničeni u marketingu sopstvenog proizvoda, možemo reći da je rezultat više nego obećavajući.

kukica posjeta rukotvorina

Kada je riječ o zemljama iz kojih dolaze posjete, za sada je u blagoj prednosti Bosna i Hrecegovina iz koje odakle je stiglo 3.216, dok je Srbija učestvovala sa 3.027 korisnika. Crna Gora je „delegirala“ 2.216 korisnika dok su  Makedonci učestvovali sa 1.417 posjeta. Ono na šta smo posebno ponosni je i činjenica da pokrivamo gotovo cijeli region pa je i Bugarska imala veliko učešće u našoj statistci sa 843 posjetioca. Takođe nije zanemarljiva ni posjeta iz Hrvtatske odakle dolazi 790 ljudi koji Kukicu i proizvode na njoj nalaze interesantnim.

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

Prema našim parametrima ovo je definitivno obećavajuća statistika koja bi i u slučaju mirovanja mogla da donese više od 700 hiljada otvorenih strana na godišnjem nivou. Međutim, ako uzmemo u obzir jačanje marketinga koje se uskoro očekuje, nadamo se da će ta brojka već za prvu godinu preći milion posjeta. Takođe, Kukica je usko profilisan sajt koji se bavi isključivo ručnim radom, pa možemo reći i da govorimo o gotovo milion potencijalnih kupaca vaših proizvoda.

Osim toga, kao što ste i navikli nastavićemo sa intervjuima i korisnim marketinškim savjetima, kao i uradi sam i video tutorijalima. U veoma bliskoj budućnosti očekuju vas i nova iznenađenja koja će kreativcima, ali i posjetiocima omogućiti nova rješenja koja će pojednostaviti korišćenje svih usluga – pa i onih novih koje vas takođe očekuju u bliskoj budućnosti.

 

licni ducan kukica online shop

Podsjecamo da je Kukica presla na novu platformu 09.01.2018. godine. Do prelaska na novu platformu Kukicu je posjetilo oko 35 000 jedinstvenih korisnika sa preko 160 000 otvorenih strana. Ovo nam zasigurno pokazuje da su novi dizajn i vrijednosti prihvaćene odlično. Ostaje samo da se zakačite na Kukicu, maštate, stvarate i kreirate a ostalo je na nama!

%d bloggers like this: