fbpx

Heklane hobotnice za bebe, pravi anđeli u prvim danima života (Video tutorijal)

Heklane hobotnice za bebe, čiji kraci prijevremeno rođene bebe podsjećaju na pupčanu vrpcu i daju joj osjećaj sigurnosti i potrebnu snagu da preprodi kritični period, postale su apsolutni hit u svijetu!

Balkan, Evropa, Azija, Amerika..samo pomislite na dio svijeta i naići ćete na ujedinjene kreativce koji svoje vještine nesebično pružaju kako bi pomogli prijevremeno rođenim bebama.

heklane hobotnice za bebe

Heklane hobotnice za bebe su heklane igračke koje pomažu bebama tokom kritičnog perioda.

  • Parisian caramel bag

    Parisian caramel bagShtrikarica unique caramel bag
    50.00 Add to cart
    Shtrikarica logo

Dok bebe borave na odjeljenju neonatologije, u inkubatorima boreći se za svoje mjesto u svijetu, često instinktivno čupaju sonde.

Rješenje je savršeno kreativno –  beba jednostavno rukom uhvati krak hobotnice smiri se, disanje joj se stabilizuje, što kao krajnji rezultat ima daleko manji broj čupanja sondi.

Ukoliko baš vi želite kreirati heklanu hobotnicu, u nastavku imate priliku kroz video tutorijal saznati na koji način je možete napraviti.

 


Ukoliko se bavite izradom heklanih ili pletenih igračaka i interesuju vas besplatne šeme, predlažemo da posjetite neki od sledećih članaka kako biste se upoznali sa linkovima gdje možete potpuno besplatno preuzeti šeme za heklanje.

Heklane igrackice

Amigurumi Šeme za heklane igračke

Amigurumi šeme za heklanje Mali meda (poklon šema)

Kukica

%d bloggers like this: