fbpx

Dekoracije za dečije rođendane Slatki sto

Približava se rođendan vašeg mališana i u panici ste oko organizacije cijelog događaja. Treba odabrati igraonicu, restoran, animatora, fotografa, kreirati pozivnice i sve ostalo što ide uz dječji party – kako da klinci budu zadovoljni? Pri odabiru dekoracije za dečije rođendane slatki sto je još jedan od zadataka koji se postavlja roditeljima.

Dizajniranje slatkog stola

Kada je u pitanju dizajniranje savršenog slatkog stola recept je da ne pretjerujete sa dekorisanjem.
Personalizovana rođendanska torta, grickalice, sokovi, kolači, bombone, čokoladice i ostale poslastice.
Vjerovali ili ne klinci više vole male zalogaje, mafine, popse i bombone nego samu tortu. Potrudite se da slatki sto tako i dizajnirate. Dakle, slatki sto je najbolje urediti onako kako djeco to najviše i vole.
Dekoracije za dečije rođendane slatki sto
Izvor Fb: FotografisiMe
Ukoliko planirate fotografisanje rođendana i želite imati savršene fotografije savjetujemo da nemate previše visokih elemenata kao što su svijećnjaci, heliumski  baloni ili poslužaonici na sprat.
Ovi elementi iako lijepi često fotografu otežavaju zadatak, zato pokušajte da ih izbjegnete.

U nastavku pogledajte i video sa 10 interesantnih predloga kako pripremiti rođendansku žurku.

Tema slatkog stola

Vaš mališan sigurno ima omiljenog crtanog ili strip junaka i ovo će biti odličan početak u planiranju.

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

U skladu sa odabranom temom ćete poručiti izradu torte, mafina, čokoladica i ostalih slatkiša koji će krasiti slatki sto. Dekoracije za slatki sto mogu biti i custom printane čašice za sokiće, salvetice, zastavice i posterčići omiljenih junaka.

Dekoracije za dečije rođendane slatki sto
Izvor Fb: FotografisiMe

Nek priča priču

Svi su na rođendansku proslavu došli zbog slavljenika. Potrudite se da slatki sto prenosi priču vašeg mališana. Najefektniji a najlakši način da dekorišete slatki sto jeste da dodate kolaž sa brojem godina slavljenika. Za ovo je pogodan zid, papir, ram za sliku i slično. Predlažemo da posjetite sledeći link za više ideja: rainonatinroof.com

Kvalitet slatkog stola

Nije dovoljno samo ukrasiti slatki sto kako bi izgledao lijepo. Sjetite se da se slatko odnosi na ukuse. Pronađite najpoznatiju poslastičarnicu u gradu i na vrijeme poručite sadržaj slatkog stola. Ovo je detalj na kojem nemojte štedjeti.

Veoma je važno da povedete računa o alergenima, kako bi sva djeca mogla jednako uživati u slatkišima. Mnogo  je slatkog programa savršenog ukusa, a da ne sadrži gluten, orašaste plodove i ostale česte alergene.

Pokušajte da izbjegnete sadržaje koji samo izgledaju lijepo, kao što su flašice sa vodom, čašice sa kokicama, smokijem, štapićima i slično. Poenta slatkog stola je da se na njemu nađu slatkiši u kojima djeca i nemaju prilike da uživaju svaki dan.

Fotografisanje dječijih rodjendana

Video Youtube: Ana Diy Crafts

Foto FotografisiMe

Last updated: 7.11.2019.

 

%d bloggers like this: