fbpx

Елате на KUKICA създавайте и творете – останалото оставете на нас

Творческия екип KUKICA за по-малко от пет месеца работа по най-иновативната платформа за онлайн презентация и продажба на занаятчийски изделия създаде и изгради нови и иновативни решения, които бяха представени на 09-ти на януари 2018. Новият дизайн на платформата с по-красив външен вид и по-добра видимост предлага маркетингови решения, които за момента не съществуват на подобна платформа.

 

, макар и разработен, като бизнес, няма за основна цел да има печалба от работата на други хора – напротив, нашата цел е да се запази традицията на ръчния труд и занаятите. В този смисъл новата бизнес политика е отворена за малките производители, които просто влизат в онлайн продажбите на техните занаяти. По този начин KUKICA давa възможност на всеки да представи свои продукти напълно безплатно, без да се взема и един процент от продажбата на тези стоки.

За тези, които искат да подчертаят продуктите си, позволихме създаването на персонален магазин. Това е личен онлайн магазин в самата платформа, която създателят ще редактира сам  и ще получи възможността да вмъкне неограничен брой елементи без компенсация. Припомняйки, че за почти всички други платформи се зарежда продуктът, а собствениците на платформата също вземат процент от продажбите на тези продукти. Личен магазин може да се наеме само за 30 евро за половин година  и 50 евро годишно.

  • Kutija za nakit

    Unikatna izrada u dekupaž tehnici.
    20.00 Add to cart
    Alma Store Dekupaž logo

 

Така че KUKICA и нейният екип НИКОГА няма да вземат процент от продажбата на занаяти и произведения на изкуството.

На собствениците на личен магазин ще бъде дадена възможност да подчертаят още повече своя магазин и продуктите си за символична цена.

Също така в този период се KUKICA може да се  похвали с отлични анализи на преглед и посещения, като без голяма маркетингова кампания, KUKICA има повече от 30000 посетители, които са направили 150 000 отворения на станицата, с тенденция за растеж и развитие,с тенденциия тези данни да се утроят и увелияават за напред в много кратък срок.За това със сигурност ще ни помогне новия дизайн на платформата, чийто външен вид и функционалност ще ни даде предимство пред конкуренцията.

Можем да се похвалим с една общност, която събра около 500 рекламни послания и почти 4,6 хиляди потребители на Facebook и социални мрежи само за четири месеца.

 

kukica занаятчийски изделияза разлика от други платформи, разработвa  Блог с последните новини и  специалнаи статии,публикуване на  видео и текстови интервюта за креативни хора даващи допълнителна възможност да се представят пред публиката ,защото нищо по-добро не продава продукта, като история за него.
Тази история може да се развие за кратко време, за всички тези, които осъзнават предимството и необходимостта от дигитален маркетинг.
 

Елате на  KUKICA -, създавайте и творете – останалото оставете на нас.

 

 

Zakačite se na Kukicu – maštajte, stvarajte i kreirajte

%d bloggers like this: