fbpx

Pokloni za 8. mart, predlozi

Polako, ali sigurno, približava nam se 8.mart, dan kada svojim, mamama, bakama, suprugama, učiteljicama… nekim slatkim poklončićima i malim znakom pažnje želimo staviti do znanja da ih volimo i da mislimo na njih.

Pošto se i sami često nađemo u dilemi šta da kupimo ili napravimo kao poklon, odlučili smo da vas posavjetujemo i pomognemo pri odabiru. Mađutim, prvo treba znati da postoje dvije vrste ljudi – oni koji kupuju i oni koji sami prave poklone, a mi imamo savršene savjete i za jedne i za druge.

 

 • Dekorativna slika

  Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
  10.00 Add to cart
  mirjana.n logo

Kupovina

Ukoliko ste među onim ljudima koji zbog nedostatka vremena ili umješnosti ručnog kreiranja kupuju poklone, za vas imamo nekoliko predloga.

 1. Cvijeće nikada nije loš izbor – Kupite jedan cvijet, ili neki lijepi buket (sa ili bez dodatnog ukrasa to zavisi od ukusa) i nema greške. Ako pri tom cvijeće ukombinujete sa nekim umjetničkim predmetom ili odjevnim ukrasom ostavićete utisak nekoga ko se zaista potrudio i pri tom ne žali dodatno da plati. Ali mi ćemo vam otkriti tajnu 🙂 Ako posjetite jedan od ovih linkova, naćićete izuzetno pristupačne, prelijepe ručno rađene poklone.

 

Papirni cvetovi

 

 1. Ručno pravljeni nakit – Zlato, srebro i slilčni plemeniti metali uvijek privlače pažnju, ali prema našem mišljenju i iz našeg iskustva (koje nije malo 😉 ) ručno pravljeni nakit ulazi na velika vrata svijeta poklona. Polimerna glina, kompozitni materijali, vulkanski kamen, kristali… postali su materijali koji su nezaobilazan dio ponude svakog ozbiljnog gift shopa. Naš predlog je da kupite ručno rađeni nakit, napravljen upravo od ovih materijala, a za to postoji nekoliko dobrih razloga:
 • Izbjeći ćete kliše kupovine zlata, srebra i ostalih plemenitih metala
 • Ovaj nakit rađen je srcem, unikatan je i autentičan, možete biti sigurni da kupujete predmet koji je neponovljiv
 • Pokazaćete da ste inovativni i da poklon niste kupovali tek reda radi
 • Uštedjećete znatan iznos novca
 • Pomoći ćete lokalnu zajednicu i ekonomiju

Neki od naših predloga su:

 

Model “Penelopa”

 

Model “Skarlet”

 

MINDJUSE

 

Narukvice za parove

 

 

Posjetite nas SHOP i pronadjite unikatan poklon po Vasem ukusu. Nasi kreativci kreiraju i po Vasim uputima

 

 1. Čokolada – Ukoliko smatrate da je potrebno, neki od ovih poklona upotpunite čokoladom iz obližnjeg marketa, ili potražite lokalnog proizvođača domaće čokolade.

Ovo je, naravno, tek dio onoga što možete naći na Kukici. S toga predlažemo i da zavirite u web radnje naših kreativaca čiji su radovi stvarani tako da mogu biti savršeni poklon za svaku priliku. Sve radnje možete naći na ovom linku.

Kreiranje

Ako ste jedan od onmih koji ima vremena i umijeća i voljan je da radi i ručno izrađuje poklone za vas imamo savcršeno rešenje za 8.mart. Ova ručno pravljena ruža od papira biće savršen poklon za onu kojoj djelima želite (po)kazati koliko je volite.

%d bloggers like this: