fbpx

Kukica подкрепя развитието на селските райони, а за авторите е подготвила нови изненади

От своето създаване до днес Kukica – най-креативният регионален пазар на ръчен трудзанаяти и изкуства, непрестанно се грижи за напредъка и развитието на авторите и всички творци, който имат връзка с нашата платформа.

Този път Kukica реши да подкрепи развитието на селските райони, по точно развитието на „Къмпинг Под Острог. Развитието и работата на къмпинга директно допринася за социално-икономическия напредък  на  село Острог, Черна Гора. За всички творци, който подкрепят кампанията Crowdfunding Kamp Pod Ostrog , Kukica e подготвила специални цени за закупуване на Персонален магазин за период от 12 месеца.

Подкрепяйки кампанията crowdfunding Kamp Pod Ostrog на следния ЛИНК , Персоналният магазин може да закупите за период от 12 месеца на специална цена от 34лв. (17EUR ) Кампанията стартира с идеята да се изгради първата малка къща – Tiny House  в „Къмпинг Под Острог“

  • Dekorativna slika

    Ručni rad Moguća izrada po narudžbi
    10.00 Add to cart
    mirjana.n logo

А ако се занимавате с плетене, чрез кампанията също можете да изберете чудесни ръчно изработени игли и куки за плетене.

За да подкрепите кампанията и да наемете магазин е достатъчно  да отворите ЛИНКА и за кликнете върху логото на Kukica и да въведете данните си за да подкрепите кампанията. Вашият Персонален магазин ще бъде активиран в най-кратък срок.

Къмпинг Под Острог ,Черна Гора

Ако обичате спокойствието, здравословна храна и почивките извън града, вие сте добре дошли в Къмпинг Под Острог.

Къмпингът се намира на семеен имот в село Острог,Даниловград, Черна Гора.

Tiny House – малката  къща в Kamp Pod Ostrog се основава на идеята, че незабравимото приключение не би трябвало да струва състояние. Нашата обща цел е да създадем комплекс от малки къщи в най-естествено красивите райони на Camp Pod Ostrog.

Тази кампания ще ни помогне да открием първата ни малка къща в Къмпинг Под Острог. С изглед към една от най-ценните туристически места на Черна Гора, Манастирът Острог, първият ни малък дом е проектиран с идеята  да съчетава всички забавления на къмпинг и  предлагащ всички  необходими удобства.

От откритите зони за хранене и почивка, с красивата гледка и малката ни къща, достатъчно голяма за да приеме 4 души, ние се стремим да доставим само едно: Едно незабравимо преживяване на нашите гости.

Избягването на ежедневният ни начин на живот не означава, че трябва да се откажем от удобствата на дома. Ние ще обединим удобствата, природата и почивката на открито, като предоставяме цялата свобода и гъвкавост на къмпинг с допълнителната възможност  от съвременните удобства, които обичате!

%d bloggers like this: