fbpx

Cvjetni murali: Home decor koji oduševljava, uskoro i na Kukici

Umjetnica i ilustrator  Lilit Sargsian je jedna od mnogih koja cvjetnu ličnost dodaje inače običnim sobama sa svojom slikarskom umjetnošću.

Radeći potpuno slobodno na zidovima, ona skicira cvijeće, povrće i sukulente ukrašavajući prostore koji se Iako prikazuju u mekim nijansama.

Za umjetnika, lokacija je ključna – ona ​​diktira kako će mural na kraju izgledati. “Stvaram sve skice posebno za određenu lokaciju”, objašnjava Sargsian.

cvjetni murali

  • Rusko zvono

    Inspiracija za ovu sliku je sjećanje ne sliku zvona koje je rađeno na likovnoj sekciji u OŠ "NJegoš". Zvono kao simbol ponovnog buđenja radosti. Tehnika ulje na lesonitu, dimenzije 56x65 cm 067174117 Podgorica
    70.00 Add to cart

Prije nego što položi četkice na zid, ona posjećuje mesto koje će oslikati kako bi pažljivo isplanirala kako će umjetničko delo biti u interakciji sa ostatkom prostora.

Rezultati su slike koje su pametno smještene ispod sivih stepenica ili se prelivaju na zidovima.

Sargsian je svoju karijeru započela pre deset godina, crtajući skice modnih revija Nedelje Mode u Ukrajini, da bi zatim nakon dugogodišnjeg rada kao komercijalna umjetnica, napravila skok da pokrenuvši sopstveni nezavisni brend u 2015.

Od tog vremena, njen biznis je porastao i sada uključuje razne projekte i izložbeni salon u Kijevu. Pogledajte njene prelepe zidne freske.

Uskoro možete očekivati i da naša draga Veni M Art iz Bugarske u svojoj ponudi uvrsti i ovaj vid ukrašavanja doma, dječjih soba i prostora.

N.V.T.

Izvor My Modern Met

%d bloggers like this: