Специална акция за автори на ръчен труд,  занаяти и изкуство. Tествай безплатно само на Kukica.

Скъпи автори,

Продажбата на ръчна изработка и изкуство през интернет е най-лесният начин да имате желаната популярност и многобройна публика, за това създаването на Персонален магазин е най-добрият начин. Kukica стартира нова акция за всички регистрирани автори. Наемането на Персонален магазин е абсолютно безплатно през първите 30 дни.
След изтичането на тези 30 дни, авторите решават дали да закупят Персонален магазин за период от половин или една година. С тази акция Kukica иска да мотивира творците да създават и творят – а останалото да направим ние и да се уверят, че  Kukica е най-добрият избор.

Условията за получаване на безплатен период за Персонален магазин – 30 дни:

Авторът трябва да качи минимум 20 артикула, с описание и снимки. (снимките трябва да бъдат ясни и с добро качество) .След изтичането на периода от 30 дни, ако не желаете да закупите Персонален магазин, услугата няма да бъде активна.

Ако искате да активирате безплатен период е необходимо да попълните следният формуляр.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Персонален Магазин (личен магазин) е проектиран, като Ваше лично пространство на сайта, което редактирате сами и където можете да намерите толкова продукти, колкото предлагате,т.е да публикувате неограничен брой продукти. Решихме цените за наемане на пространство в сайта да бъдат финансово достъпно за всички, които пожелаят да отворят Персонален магазин, като цената  да бъде символична – 30 € + ДДС абонамент за половин година или 50 € + ДДС на годишен абонамент.

Цената на Персоналния Магазин включва:

  • неограничен брой артикули, които можете да намерите в магазина, които публикувате в реално време, без да чакате разрешение от администратора
  • Магазин и 5 елемента (поотделно) ще бъдат показани на началната страница на Kukica
  • Интервю с вас ще бъде публикувано в нашия блог, към което ще има връзка към Вашият магазин, което е допълнителна популяризация, тъй като интервютата ще бъдат спонсорирани от Facebook и Instagram
  • На страницата ни във Facebook и Instagram ще публикуваме и галерия от Вашите продукти.
  • Ще може да виждате анализи на данни за броя на посещенията в магазина, които включват и специални статистически данни за преглед на продуктите.
  • В магазина ще имате възможност да поставите логото на Вашата марка.
  • В блога ще има специална рубрика „Дни на .. /определен артикул/“..(чанти, шапки, орнаменти, …), ще бъдат представени най-малко един артикул от Вашата работа (ако имате тематичен артикул, който  представя в този дни)
  • С допълнително заплащане на Вашият магазин или на някои от продуктите, може да се поставят на специални слайдове, които ще бъдат на най-видимите места в сайта.