SERVIS JE SUSPENDOVAN DO DALJNJEG

Kao što ste i navikli od nas, Kukica je pripremila još jedno iznenađenje i olakšanje za sve svoje sadašnje i buduće klijente. Naime, omogućili smo uslugu SMS plaćanja usluga, pa ćete vrlo jednostavno u nekoliko koraka moći da obavite zakup prostora na najinovativnoj platformi rukotvorina.

 Sa uvođem SMS plaćanja otvorile su se i nove mogućnosti zakupljivanja novih prostora i paketa.

Od sada na Kukici sa SMS plaćanjem možete:

– Kupiti Srebrni paket – omogućava dodavanje 10 artikala. Artikli će na našoj listi ostati 30 dana od dana dodavanja. Nakon što prodate artikal neophodno je da isti uklonite.

– Kupiti Zlatni paket – 30 artikala od kojih će dva biti istaknuta na naslovnoj strani. Ovi artikli će takođe biti na Kukici do 30 dana. Nakon što prodate artikle neophodno je da iste uklonite

Zakupljivanje paketa je veoma jednostavno. Dovoljno je da pratite pisana uputstva po koracima. Nakon sto odaberete željeni paket otvoriće Vam se forma za slanje SMS-a. Nakon uspješne transakcije ćete biti preusmjereni na stranu registracije.

*Minimalne razlike u cijenama paketa zavise od pružaoca usluga i mobilnih operatera koji posluju u državama iz kojih potičete. Kukica ne utiče na pomenute razlike. 

Srebrni paket – Omogucava dodavanje 10 artikala. Artikli će na našoj listi ostati do 30 dana. Nakon što prodate artikal neophodno je  da isti uklonite. Cijena paketa je 1€  + standardna cijena poruke.

KLIKNUTI NA SLIKU ISPOD

Mobile Payments by Fortumo


Mobile Payments by Fortumo

KLIKNUTI NA SLIKU IZNAD

Zlatni paket – omogucava dodavanje 30 artikala. Artikli će takođe biti na Kukici do 30 dana. Nakon što prodate artikle neophodno je da iste uklonite. Cijena paketa je 3.2€  + standardna cijena poruke


SERVIS JE SUSPENDOVAN DO DALJNJEG